Mestariluotsi Jürgen Klopp purskahti kyyneliin – "Minulla ei ollut aavistustakaan"

Liverpoolin mestaruuteen johdattanut tähtivalmentaja Jürgen Klopp liikuttui vahvasti joukkueensa tuoreimmasta saavutuksesta.

Liverpool varmisti Valioliigan mestaruuden torstaina, kun Chelsea kaatoi Manchester Cityn. Mestaruus oli Liverpoolille ensimmäinen Englannissa 30 vuoteen. Valioliigan mestaruus oli seurahistorian ensimmäinen.

Uskomaton saavutus sai Liverpoolin peräsimessä hurjaa jälkeä tehneen Jürgen Kloppin sanattomaksi. Vuodesta 2015 lähtien Liverpoolia luotsannut Klopp ei omien sanojensa mukaan osannut odottaa vastaavanlaista menestystä.

– Valitettavasti minulla ei ole sanoja. Tämä on uskomatonta. Tämä on paljon enemmän, minkä ikinä edes kuvittelin olevan mahdollista. Mestaruuden voittaminen tässä seurassa on uskomatonta. En ikinä voinut kuvitella, että tämä tuntuu tältä. Minulla ei ollut aavistustakaan, Klopp sanoo Sky Sportsin haastattelussa ennen kuin purskahtaa kyyneliin.

Liverpoolin pelaajat kokoontuivat mestaruuden varmistuttua yhteen juhlimaan tuoretta saavutustaan. Kloppin mukaan mestaruuden joukkueen kesken juhliminen on tärkeää vallitsevasta koronavirustilanteesta huolimatta.

– On erittäin tärkeää juhlia tätä, koska tällaiset hetket ovat unohtumattomia. Meillä on muistoja viime vuodesta, nyt meillä on muistoja juhlista ja luomme muistoja tulevaisuuden voittoparaatissa faniemme kanssa, Klopp toteaa.

– Pojilla on aikaa olla yhdessä. Monilla ihmisillä on yhä vaikeaa tällä hetkellä, mutta tänä iltana emme voineet jarrutella. Meidän oli kokoonnuttava yhteen, Klopp jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat