Liverpool-luotsi nauraa villille siirtohuhulle – "En haluaisi pilata hyvää tarinaa"

Jalkapallomaailman kirkkaimpiin tähtiin lukeutuvan ranskalaissuuruuden Kylian Mbappen ympärillä on porissut viime aikoina, sillä miehen on kerrottu kieltäytyneen jatkosopimuksesta pariisilaisseura PSG:n kanssa ja olevan lähtökuopissa seurasta.

Viime viikolla äimistystä herätti Saudi-Arabian liigan Al-Hilalin posketon 300 miljoonan euron tarjous PSG:lle ja 700 miljoonan euron vuosipalkka Mbappelle. Mbappe on kuitenkin mediatietojen mukaan kieltäytynyt sauditarjouksesta, ja nyt miestä viedään Englannin Valioliigaan. Chelsean on kerrottu jo neuvotelleen PSG:n kanssa, ja esiin on noussut myös Mbappen meno Liverpooliin lainasopimuksella.

Liverpoolin saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp antoi maanantaina Saksan Sky-kanavalle kommenttinsa tilanteesta. Hänen mukaansa Mbappen osalta "talousraamit" eivät oikein osu kohdilleen.

– Olemme nauraneet tuolle. Sen voin sanoa, että hän on todella hyvä pelaaja. Mutta talousraamit eivät sovi meille lainkaan, Klopp jutteli.

Mutta kuten tiedetään, jalkapallon siirtomarkkinoilla kaikki on mahdollista...

– En haluaisi pilata hyvää tarinaa, mutta ei tuossa (siirrossa) ole tietääkseni mitään pohjaa. Mutta onhan se mahdollista, että ehkä joku seurassa valmistelee jotain ja haluaa yllättää minut..., Klopp aprikoi.

– Mutta tuollaista ei ole tapahtunut tämän kahdeksan vuoden aikana, minkä olen seurassa ollut. Tuo olisi eka kerta.

Lue myös:

    Uusimmat