Järjestäjä kertoo, miksi Depeche Moden lähes loppuunmyyty Helsingin-keikka peruttiin – näin lipun ostaneiden tulee toimia

Depeche Moden huominen keikka peruttiin – järjestäjä kertoo, miksi perumispäätös tehtiin ja miten lipun ostaneiden tulee toimia 7:42
Depeche Moden huominen keikka peruttiin – järjestäjä kertoo, miksi perumispäätös tehtiin ja miten lipun ostaneiden tulee toimia

Promoottori valottaa, miksi Depeche Mode -yhtye ei esiinny Helsingin Kaisaniemessä 8. elokuuta. 

Brittiläisen Depeche Mode -yhtyeen tiistaille 8. elokuuta suunniteltu konsertti Helsingin Kaisaniemen puistossa on peruttu, tapahtumajärjestäjä Live Nation kertoi maanantaina 7. elokuuta julkaisemassaan tiedotteessa. Korvaavaa keikkapäivämäärää ei järjestetä ja asiakkaita pyydetään palauttamaan ostetut liput Ticketmasteriin 7. lokakuuta mennessä. Konsertti oli lähes loppuunmyyty, Live Nation kertoo MTV:lle. Konserttiin oli varattu 20 000 lippua.

Tiedotteen mukaan perusteellisen arvioinnin sekä Tukesin ja pelastusviranomaisten kanssa käydyn keskustelun jälkeen on todettu, että maanantain ja tiistain väliselle yölle sekä tiistaille ennustetut sääolosuhteet aiheuttavat merkittävän riskin, joka voisi vaarantaa työntekijöiden, yleisön ja tuotannon turvallisuuden.

Tapahtuman promoottori Scott Lavender kuvaili maanantaina MTV Uutiset Livelle tapahtuman peruuntumisen olevan kaikin puolin suuri pettymys sekä yhtyeelle, työntekijöille että yleisölle.

Lavenderin mukaan keikan parissa työskennellyt tiimi piti parin viimepäivän ajan silmällä sääolosuhteita ja kiinnitti huomionsa etenkin koviin tuulenpuuskiin.

– Periaatteessa me emme saa työskennellä sellaisissa olosuhteissa ja kasata keikkapuitteita, se on liian vaarallista. Se voi olla riski sekä työntekijöille että välineille, hän sanoi.

Yli kahden vuosikymmenen ajan Suomessa promoottorinhommia tehnyt Lavender sanoi, että kyseessä on ensimmäinen kerta hänen uransa aikana, kun keikka joudutaan perumaan sääolosuhteiden vuoksi. 

Juttua muokattu 7.8. klo 20.30: muokattu juttuun tieto, että asiakkaita pyydetään palauttamaan ostetut liput Ticketmasteriin. Jutussa käytettiin aikaisemmin ilmaisua "ostopaikkaan".

Miten keikalle lipun ostaneen tulisi toimia? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Sää on ympäri maata kuin ladattu ase – tältä myrskytilanne näyttää nyt 6:04
Katso videolta, missä ja milloin myrskyn mahdollisuus on voimakkaimmillaan.

Lue myös:

    Uusimmat