Depeche Moden keikka Kaisaniemessä peruttu

Depeche Moden huominen keikka peruttiin – järjestäjä kertoo, miksi perumispäätös tehtiin ja miten lipun ostaneiden tulee toimia 7:42
Depeche Moden huominen keikka peruttiin – järjestäjä kertoo, miksi perumispäätös tehtiin ja miten lipun ostaneiden tulee toimia.

Depeche Mode -yhtye ei esiinny 8. elokuuta Helsingin Kaisaniemessä.

Depeche Moden tiistaille 8. elokuuta suunniteltu konsertti Helsingin Kaisaniemen puistossa on peruttu, tapahtumajärjestäjä Live Nation kertoo tiedotteessaan 7. elokuuta. Korvaavaa päivämäärää ei järjestetä ja asiakkaita pyydetään palauttamaan ostetut liput Ticketmasteriin  7. lokakuuta mennessä. 
 
Tiedotteen mukaan perusteellisen arvioinnin sekä Tukesin ja pelastusviranomaisten kanssa käydyn keskustelun jälkeen on todettu, että maanantain ja tiistain väliselle yölle sekä tiistaille ennustetut sääolosuhteet aiheuttavat merkittävän riskin, joka voisi vaarantaa työntekijöiden, yleisön ja tuotannon turvallisuuden.
 
Tiedotteessa kerrotaan myös, että ennustetut sääolosuhteet, kuten voimakkaat paikalliset puuskat sekä sade- ja ukkoskuurot aiheuttavat merkittäviä vaaroja, jotka tekevät tapahtuman turvallisen rakentamisen sekä tapahtuman järjestämisen alkuperäisen aikataulun mukaisesti mahdottomaksi.

– Helsinkiläisille faneillemme: ennustettujen ankarien sääolosuhteiden sekä ukkosmyrskyjen ja kovan tuulen uhan vuoksi joudumme perumaan huomisen esiintymisemme Kaisaniemen puistossa. Faniemme, keikkaryhmämme ja kaikkien työmaalla työskentelevien terveys ja turvallisuus ovat meille ykkösprioriteetti, ja Tukes ja paikallinen pelastuslaitos ovat neuvoneet meitä, että toiminnan jatkaminen voi olla vaarallista ennustettujen sääolosuhteiden takia, yhtyeen edustaja kommentoi. 

Juttua muokattu 7.8. klo 20.26: muokattu juttuun tieto, että asiakkaita pyydetään palauttamaan ostetut liput Ticketmasteriin. Jutussa käytettiin aikaisemmin ilmaisua "ostopaikkaan".

Alla olevalla videolla meteorologi Jenna Salminen kertoo tulevasta myrskystä. 

Sää on ympäri maata kuin ladattu ase – tältä myrskytilanne näyttää nyt 6:04
Katso videolta, missä ja milloin myrskyn mahdollisuus on voimakkaimmillaan.

Lue myös:

    Uusimmat