Makwan Amirkhani iski voittoon UFC-häkissä hajaäänituomiolla – näin suomalaisottelijan ottelu eteni

Makwan Amirkhani voitti Jason Knightin Liverpoolin UFC-illassa tuomariäänin 2-1. MTV Sport seurasi ottelua hetki hetkeltä.

Amirkhanin ja Knightin välinen taisto eteni tasaisesti. Knight oli hieman niskan päällä avauserässä, mutta Amirkhani oli vahvempi kahdessa viimeisessä erässä.

Liveseuranta alla.

Makwan Amirkhanin UFC-ottelun tilanneseuranta:

3. erä

Tuomaristo on tehnyt päätöksensä. Makwan Amirkhani voittaa tuomariäänin 2-1.

Amirkhani saa hyvän osuman päätöserän loppuhetkillä läpi. Ottelu on päättynyt. Tasaisen taistelu nähtiin. Nyt odotetaan vain tuomariston päätöstä.

Knight saa hyvän osuman. Hetken päästä ottelijat ovat jälleen matossa. Amirkhani hakee ratkaisua päältä, mutta Knight puolustaa alla.

Knight hakee triangelia jälleen, mutta tuomari nostaa ottelijat ylös.

Amirkhani saa Knightin heti kolmannen erän alkajaisiksi mattoon, mutta Knight puolustaa ja pitää Amirkhanin yritykset aisoissa.

2. erä

Toinen erä päättyy. Tasaisesti oteltiin jälleen, mutta Amirkhani oli aloiteellisempi. Yksi viisiminuuttinen vielä jäljellä.

Knight hakee jälleen triangelia, mutta Amirkhani selvittää tilanteen hienosti.

Amirkhani kaataa Knightin jälleen maton pintaan.

Amirkhani saa Knightin mattoon. Hetken painittua Amirkhani nousee pystyyn, mutta Knight jää maahan makaamaan. Tuomari käskee Knightin ylös.

Toinen erä on alkanut hieman rauhallisemmin ja ottelijat hakevat osumia pystystä.

Amirkhani hakee polvipotkua, mutta Knight ehtii juuri pois alta.

1. erä

Ensimmäinen erä oli tasainen, mutta Knight sai Amirkhanin käymään kahdesti matossa kovien lyöntien ansiosta.

Knight saa Amirkhanin triangeliin, mutta ensimmäinen erä loppuu juuri ajoissa.

Jason Knight antaa todella painavan koukun Amirkhania leukaan ja suomalainen putoaa hetkeksi mattoon.

Amirkhani ottelee tällä hetkellä rennosti. Knightin kasvot ovat saaneet jo hieman osumaa ja ainakin silmäkulma vuotaa verta.

Amirkhani saa Knightin mattoon ja jakaa pari iskua. Pian sen jälkeen ottelijat nousevat jälleen jaloilleen.

Kello 21.02: Vuorossa ottelijoiden esittelyt. Kohta mennään!

Kello 21.00: Jason Knight saapuu häkkiin todella tuima ilme kasvoillaan ja USA:n lippu harteillaan.

Kello 20.58: Makwan Amirkhani astelee kohti kehää rennosti tanssahdellen ja leveä hymy kasvoillaan.

Kello 20.55: Seuraavaksi Makwan Amirkhani vastaan Jason Knight. Häkki on tyhjennetty ja ottelijat saapuvat piakkoin areenalle.

Kello 20.51: Claudio Silva voittaa Talebin ensimmäisen erän kuristuksella.

Kello 20.45: Amirkhania edeltävässä ottelussa UFC-häkissä nähdään Claudio Silva ja Nordine Taleb.

Kello 20.30: Darren Stewart tyrmäsi Eric Spicelyn toisessa erässä. Enää yksi ottelu ennen kuin Amirkhani pääsee häkkiin.

Kello 20.28: Amirkhanin vastustaja Jason Knight on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan.

Kello 20.22: Amirkhania ennen käydään vielä kaksi ottelua. Amirkhani nousee luultavasti kehään noin kello 21 maissa.

Kello 20.10: Illan ottelu on Amirkhanille erittäin tärkeä, sillä edellinen kamppailu päättyi tappioon englantilaista Arnold Allenia vastaan.

Kello 20.00: Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa ja tervetuloa mukaan seuraamaan Liverpoolin UFC-iltaa. Suomen Makwan Amirkhani ottelee USA:n Jason Knightia vastaan.