MTV seurasi: Edis Tatlille uran ensimmäinen tyrmäystappio – näin ottelu eteni

Tatli-Lopez-ottelu kuvina 0:25
Kuvia Edis Tatlin ja Teofimo Lopezin ottelusta.

Ammattinyrkkeilijä Edis Tatli kohtasi amerikkalaisen Teofimo Lopezin New Yorkin legendaarisessa Madison Square Gardenissa. MTV Urheilu seurasi ottelun etenemistä.

Kello 6.34, erä 5/12 käynnissä: Tatli ottaa lukua! ...8, 9, 10! Ottelu päättyy. Lopezin kova isku suomalaisen kylkeen ratkaisi ottelun.

Kello 6.31, erä 4/12 takana: Tatlille vaikea erä. Lopez sai ensimmäistä kertaa painettua suomalaisen kunnolla köysiin, ja iskettyä useamman hyvän lyönnin perille.

Kello 6.28, erä 3/12 takana: Tatli sai erän lopussa lyötyä kovan iskusarjan. Kongin kumahdettua Tatli ja Lopez olivat hetken rinta rinnan ja Tatlin kasvoilla oli mairea hymy.

Kello 6.26, erä 3/12 käynnissä: Lopez hallitsee kehän keskiosaa, Tatli pyörii laidoilla.

Kello 6.24, erä 2/12 takana: Ottelu jatkuu tasaisena. Lopez on ollut hieman aktiivisempi, mutta myös Tatli on hakenut hyvin iskuja.

Kello 6.20, erä 1/12 takana: Avauserä sujui molemmilta tarkkaavaisissa merkeissä. Tasainen erä.

Kello 6.17, erä 1/12: Tatli-Lopez-ottelu on käynnissä!

Kello 6.17: Avustajat kehästä. Ottelu alkaa!

Kello 6.15: Kehäkuuluttaja esittelee ottelijat. Tatli saa yleisöltä jonkin verran kannatusta, mutta Lopez saa kotiyleisöltään suuret suosionosoitukset.

Kello 6.12: Tatlin vastustajan Teofimo Lopezin kehäänsaapumiskappale on hieman rauhallisempi: Frank Sinatran New York, New York.

Kello 6.10: AC/DC:n Thunderstruck pauhaa areenalla, kun Edis Tatli saapuu kehään! 

Kello 5.58: Stevenson nappasi voiton yksimielisin tuomariäänin. Ottelun jälkihaastattelut ovat käynnissä. Samaan aikaan Edis Tatli valmistautuu saapumaan estraadille.

Kello 5.56: Shakur Stevenson tuulettaa, kun hänen taistonsa Christopher Diazia vastaan päättyi. Tuomio luetaan hetken kuluttua. Sen jälkeen kehään nousee Edis Tatli.

Kello 5.52: Stevenson-Diaz-kamppailu on edennyt viimeiseen eli 10. erään. Shakur Stevenson on hallinnut ottelua selvästi.

Kello 5.44: Stevenson-Diaz-ottelussa alkoi erä 8/10. Edis Tatlin on tarkoitus iskeä tämän ottelun jälkeen.

Kello 5.35: Edis Tatlin ottelua edeltävästä Stevenson-Diaz-kohtaamisesta on nyt viisi erää takana. Ottelu on kaavailtu kymmeneräiseksi.

Kello 5.28: Shakur Stevenson on hallinnut parhaillaan käytävää ottelua Christopher Diazia vastana. Kolmannessa erässä Diaz kävi kertaalleen jo kehän pinnassa, mutta kyse oli horjahduksesta.

Kello 5.24: Tatlin ottelua edeltävästä Stevanson-Diaz-taistosta on nyt kaksi erää takana.

Kello 5.20: Tatli ja Lopez iskevät kevytsarjassa. Perjantain punnitustilaisuudessa 31-vuotiaan Tatlin painoksi merkittiin perjantaina 61,1 kiloa. Vastaan asettuvalle 21-vuotiaalle Lopezille vaaka näytti 61,2 kiloa.

Kello 5.17: Stevenson-Diaz-ottelun ensimmäinen erä on käynnissä.

Kello 5.15: Tatli vastaan Lopez on alkamassa noin kello 6.00 Suomen aikaa. Tällä hetkellä odotellaan höyhensarjan ottelua Shakur Stevensonin ja Christopher Diazin välillä. Tatlin on tarkoitus otella tämän ottelun jälkeen.

Kello 5.15: Tervetuloa seuraamaan Edis Tatlin nyrkkeilyottelun tapahtumia.

Lue myös:

    Uusimmat