Kolmosketju johdatti Suomen salibandyn MM-finaaliin – näin ottelu eteni

Suomi kohtasi lauantaina kello 17 alkavassa salibandyn MM-välierässä isäntämaa Tshekin. MTV Sport seurasi ottelua hetki hetkeltä.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa Suomen MM-välierästä.

Kello 18.59: Suomi voittaa ottelun 7-2! Ottelun hahmoina Joonas Pylsy ja koko muu kolmosketju!

Kello 18.56: Sami Johansson pääsee iskemään tyhjään maaliin, 7-2!

Kello 18.54 Tshekille pahassa paikassa harhasyöttö, ja Ville Lastikka iskee pelin 6-2!

Kello 18.52: Reilut kolme minuuttia jäljellä ja Tshekki kaventaa 2-5 lukemiin ylivoimalla.

Kello 18.50: Suomen Eemeli Salin ottaa kaksiminuuttisen, Tshekki pääsee pelaamaan kuudella neljää vastaan.

Kello 18.48: Tshekki ottaa maalivahdin pois. Vajaat viisi minuuttia jäljellä iskeä neljä maalia.

Kello 18.46: Petri Kettunen ottaa aikalisän Tshekille. Suomen laukaisutarkkuus ottelussa 28 prosenttia, Tshekillä vain 7.

Kello 18.43: Ville Lastikka iskee pelin 5-1 lukemiin pompusta, maalin syöttäjänä Peter Kotilainen.

Kello 18.42: Suomi siirtyy 4-1 Miko Kailialan osumalla. Lauri Kapaselta upea syöttö maaliin.

Kello 18.36: Tshekki kaventaa 4vs4 pelissä 1-3 lukemiin. Maalintekijänä Matej Jendrisak, syöttäjänä Daniel Sebek. 11 minuuttia jäljellä.

Kello 18.32: Ottelun ensimmäiset rangaistukset vasta ajassa 46.26. Suomelta Savonen ja Tshekiltä Jiri Curney istumaan kaksiminuuttisia.

Kello 18.31: Ohhoh, nyt ottavat Krister Savonen ja tshekkipelurit hiukan kontaktia keskenään. Tshekkipelaaja kävi huiskimassa Kososta tilanteen jälkeen.

Kello 18.29: Tshekin avausmaali on erittäin lähellä, mutta Kosonen torjuu loistavasti.

Kello 18.24: Kolmas erä on täydessä käynnissä. Suomi vahvasti matkalla finaaliin, mutta 3-0 johto salibandyssä ei ole kuitenkaan mikään suuri.

Kello 18.20: Joonas Pylsy on ollut Suomen tehomies, hän on ollut mukana jokaisessa maalissa.

Kello 18.14: Suomen kolmoskenttä iskenyt kaikki maalit tähän mennessä. Jokaisella kerralla on ollut vastassa Tshekin vastaava.

Kello 18.07: Kaksi erää pelattu, Suomi johtaa ottelua 3-0. Joonas Pylsy on iskenyt kaksi maalia.

Kello 18.03: Suomi 3-0 johtoon! Joonas Pylsy rankaisee toistamiseen jäätävällä viimeistelyllä yläkulmaan.

Kello 17.57: Suomi 2-0 johtoon! Mikko Leikkanen iskee pallon verkkoon Joonas Pylsyn syötöstä.

Kello 17.52: Ottelun puoliväli on ylitetty, ja edelleen mennään todellisissa salibandylukemissa Suomen johtaessa 1-0 Pylsyn maalilla.

Kello 17.50: Molemmilla joukkueilla on erinomaiset maalintekopaikat, mutta Kosonen ja Soucek estävät lisäosumien synnyn.

Kello 17.46: Suomen 2-0 maali on enemmän kuin lähellä, mutta suomalaispelaaja on maalivahdin alueella.

Kello 17.41: Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä, Suomen maalilla Eero Kosonen kaksi torjuntaa, toisessa päässä Tshekin Lukas Soucek kolme torjuntaa.

Kello 17.40: Toinen erä on valmiina alkamaan. Jatkaako Tshekki samalla tavalla, jolla aloitti ottelun. Sillä oli vahva alkuhurmos, joka kesti puolen erää. Sen jälkeen Suomi iski pallon maaliin ja otti otteen ottelusta.

Kello 17.25: Ottelun ensimmäinen erä paketissa, Suomi johtaa 1-0. Lähellä oli 2-0 osuma, mutta summeri ehti soittaa ennen kuin pallo oli maalissa.

Kello 17.18: Tshekin hurmos on hellittänyt, Suomi ottanut hallintaa itselleen.

Kello 17.14: Suomi siirtyy ajassa 11.16 1-0 johtoon Joonas Pylsyn maalilla! Ville Lastikka tarjoilee, ja Prahan areena hiljenee.

Kello  17.09: Tshekillä erinomainen paikka iskeä pelin avausmaali, veto tyhjästä maalista painuu kuitenkin maalin yli.

Kello 17.01: Suomi on päästänyt turnauksessa kahdeksan maalia, Tshekki puolestaan 14.

Kello 17.00: Ottelu on käynnissä! Suomi aloittaa ottelun Classic-kentällisellä.

Kello 16.54: Suomi kaatoi puolivälierässä Saksan 6-1 numeroin. Tshekki puolestaan voitti Tanskan 10-1. Luvassa on hurjaa meteliä, sillä isäntämaa Tshekki vetää varmasti hallin täyteen.

Kello 16.53: Ottelussa riittää mielenkiintoa monelta eri kantilta. Tshekin maajoukkuetta luotsaa Suomen edellisissä MM-kisoissa kultaan johdattanut Petri Kettunen.

Kello 16.52: Tervetuloa liveseurannan pariin! Tässä Suomen aloituskentälliset tulevaan otteluun.