Listaus julki – herttuatar Meghan on yksi Englannin vaikutusvaltaisimmista naisista

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen 0:45

Sussexin herttuatar Meghan on nimetty yhdeksi Iso-Britannian vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi. 

VIDEO: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä häiden jälkeen

Vogue-lehti on nimennyt prinssi Harryn puolison herttuatar Meghanin yhdeksi Iso-Britannian vaikutusvaltaisimmista naisista. Herttuatar Meghan pääsi Voguen julkistaman 25 naisen joukkoon, johon kuuluu hänen lisäkseen muun muassa ihmisoikeusasianajaja Amal Clooney, muotisuunnittelija Stella McCartney sekä Harry Potter -kirjailija J. K. Rowling

Voguen mukaan lista pitää sisällään erityisten johtajien joukon, jotka määrittävät ja määrittelevät uudelleen sitä, miten ihmiset elävät. 

Sussexin herttuattaren kuvauksessa kerrotaan, että Meghan,  joka on valkoihoisen isän ja tummaihoisen äidin tytär ja amerikkalainen feministi, auttaa monarkiaa päivittymään 2000-luvulle. 

Vanhin listalle päässyt vaikutusvaltainen nainen on 73-vuotias Brenda Hale, josta tuli Iso-Britannian ensimmäinen korkeimman oikeuden presidentti. 

Listan nuorin on 22-vuotias laulaja Dua Lipa, joka sinkosi tähteyteen vastikään ja kenestä tuli viime vuonna Iso-Britannian ladatuin artisti. 

39-vuotias Ruth Davidson on ainut listalta löytyvä poliitikko. Avoimesti homoseksuaali Davidson on Skotlannin konservatiivipuolueen johtaja. Listalta löytyvät myös muun muassa jalkapalloseura Manchester Unitedin operatiivinen johtaja Collette Roche sekä biokemisti Priyanka Joshi.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat