Herttuatar Meghanin läheinen ystävä avautuu tuoreen äidin saamasta negatiivisesta huomiosta: "Se ei ole sama henkilö"

Herttuatar Meghanin lähipiiri puolustaa jälleen kovan kritiikin kohteeksi joutunutta tuoretta äitiä.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat esikoisensa, Archie Harrison Mountbatten-Windsorin 6. toukokuuta. Pariskunnan pienokainen on ollut siitä lähtien tiiviisti otsikoissa. 

Jo siitä lähtien, kun Meghan aloitti seurustelun Harryn kanssa vuonna 2016, on entinen näyttelijä saanut osakseen paljon negatiivista julkisuutta sekä arvostelua. Varsinkin liityttyään virallisesti kuninkaalliseen perheeseen mentyään naimisiin Harryn kanssa toukokuussa 2018, on varsinkin brittimedia ollut ahkera herttuattaren kriitikko. 

Meghanin lähipiiri on toisinaan korottanut ääntään puolustaakseen tiukan arvostelun kohteeksi joutunutta naista. Viimeisimpänä Meghanin pitkäaikainen ystävä ja maskeeraaja Daniel Martin, joka kertoi turhautumisestaan asiaan hiljattain antamassaan haastattelussa. 

– Mikä on erittäin turhauttavaa, on että kuulet näitä tarinoita ja tiedät, ettei niissä ole mitään perää. Se ei ole sama henkilö, Martin totesi. 

– Niiden vuosien aikana jolloin olen tuntenut hänet, niiden vuosien aikana jolloin olen työskennellyt hänen kanssaan, hän ei ole koskaan käyttäytynyt kuten diiva, ei ikinä. Tiedän, ettei hän ansaitse kaikkea tätä negatiivista uutisointia. 

Toisen Meghanin ystävän Janina Gavankarin mukaan herttuatar välttelee mediajulkisuutta. Ystävä kertoo Meghanin keskittyvän mieluummin perheeseensä sekä muihin hänelle tärkeisiin asioihin. 

– Hän ei lue hyviä eikä huonoja juttuja, koska hän tietää, ettei kenenkään oma elämä voi perustua siihen, mitä joku muu kirjoittaa sinusta otsikoissa. 

– Meghan ja minä olemme puhuneet äitiydestä jo yli vuosikymmenen ajan. Hän on aina halunnut olla äiti. 

Harryn ja Meghanin Archie-vauva on historiaa tekevä kuninkaallinen, sillä poika on ensimmäinen brittiläis-amerikkalainen vauva, joka on syntynyt Iso-Britannian kuninkaalliseen perheeseen. Archiella on muutenkin erittäin rikkaat sukujuuret, sillä hänen isoäitinsä Doria Ragland on afroamerikkalainen ja isoisänsä Thomas Markle kaukasialainen.

– Meitä on paljon, jotka kasvoimme isoiksi niin, ettei ollut olemassa edes meiltä näyttäviä nukkeja. Joten kun kuninkaallinen perhe toivottaa tervetulleeksi maailmaan värillisen lapsen, on se melko mahtavaa, Gavankar totesi. 

– Heidän lapsensa tulee edustamaan sitä, millainen maailma on nyt. Ja se on uuden sukupolven sarastus, Martin puolestaan summasi. 

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja