Lisätietoa Aviciin viimeisistä hetkistä – muusikko eli ylellistä elämää päiviä ennen kuolemaansa

1:02

Taiteilijanimellä Avicii esiintynyt Tim Berling löydettiin kuolleena hotellihuoneesta viime perjantaina.

Tim Berling oli lomalla Omanin Masqatissa, kun hänet löydettiin yllättäen kuolleena perjantaina 20. huhtikuuta. Hän oli 28-vuotias.

Expressenin mukaan Berling saapui Omaniin huhtikuun alussa ja viipyi lomallaan useissa eri kohteissa. Pari viikkoa sitten hän tapasi leijalautailuohjaajan ystäviensä kanssa. Ohjaajan mukaan Berling ei itse osallistunut kurssille, mutta vaikutti täysin normaalilta ja hyväntuuliselta.

Berling asui lomansa aikana myös luksushotellissa, missä hänellä oli käytössään muun muassa oma ranta. Hotellista kerrotaan Expressenille, että Berling oli erittäin ystävällinen ja kohtelias niin henkilökuntaa kuin muita vieraita kohtaan.

– Hän näytti hyvinvoivalta ja siltä, että hän todella nauttii vierailustaan, hotellista kerrotaan.

Expressenin mukaan Berling osallistui lomansa aikana myös luksusta tihkuviin juhliin, jotka järjestettiin Masqatin ylellisessä kaupunginosassa.

Julkisuudessa on kiertänyt myös kuva, jossa Berling poseeraa kahden kaverinsa kanssa huvijahdin kannella. TMZ väittää, että kuva on otettu päivää ennen Berlingin kuolemaa. Mies hymyilee kuvassa rennon oloisena ja pitää käsissään juomaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja