Lisää F1-legendojen poikia F2-sarjaan: “Tämä on loistava tilaisuus”

Entisen F1-kuljettajan Jean Alesin poika Giuliano Alesi kilpailee ensi kaudella F2-sarjassa Trident Racing -tallin kuljettajana.

Videolla F1-legenda Jean Alesi kertoo C Moren haastattelussa elämästään ja poikansa Giulianon tukemisesta kuskiuralla.

19-vuotias Alesi on kilpaillut Tridentin kuljettajana GP3-sarjassa viimeiset kolme kautta. Kuluneella kaudella ranskalainen sijoittui sarjan seitsemänneksi ja loikkaa ensi kaudeksi porrasta ylemmäksi F2-sarjaan.

- Tämä on loistava tilaisuus. Ensimmäiseksi haluan kiittää Tridentiä, koska on nautinto jatkaa kilpailemista heidän kanssaan F2-sarjassa. Tämä on uusi kategoria ja uusi seikkailu, jota odotan todellakin innolla, Alesi kommentoi perjantaina vahvistettua sopimustaan.

- Tämä vuosi ei sujunut aivan toivomallamme tavalla, mutta odotan menestyksekästä kautta Tridentillä ensi vuonna. Teemme talvella kovasti töitä ja yritämme tulla kauden avauskisaan niin vahvoina kuin vain pystymme, Alesi jatkoi.

Ferrarin kuskiakatemiaan kuuluva Alesi testasi Tridentin F2-autoa ensimmäisen kerran Abu Dhabissa. Testien päätöspäivänä ranskalainen vastasi päivän kuudenneksi nopeimmasta kierrosajasta.

- Se oli ensimmäinen kokemukseni F2-autosta, joten radan kaikki sektorit eivät vielä onnistuneet minulta aivan täydellisesti. Yleisesti ottaen testit sujuivat kuitenkin hyvin. Alku on hyvä ja aion tehdä kovasti töitä, Alesi summasi.

F2-sarjassa ajaa ensi kaudella myös Michael Schumacherin poika Mick Schumacher.

Lue myös:

    Uusimmat