Mainos

Lisa teeskenteli olevansa kihloissa – tajusi pian, miten hyödyllistä se oli

Lisa Ryan kertoo The Cut -sivustolla erikoisesta tavastaan hankkia etuja. Ryan teeskenteli olevansa kihloissa, jotta saisi esimerkiksi alennuksia.

Ryan perusti "häilleen" oman osion hääsivustolle. Sivun mukaan hän menee naimisiin syyskuussa; sivulle ladatussa kuvassa pariskunta suutelee järven rannalla. Oikeasti Ryan on sinkku – ja kuvan pariskunta on löydetty kuvapankista.

"Tein sen, mitä kuka tahansa säästäväinen liikunnan ystävä tekisi"

Ryan ei omien sanojensa mukaan yleensä ole ihminen, joka feikkaisi suhdestatuksensa. Hän kuitenkin rakastaa ryhmäliikuntatunteja, kuten balettia ja pilatesta yhdistävää barrea. Tunnit maksavat jopa yli 35 dollaria kerralta.

– Kun sain tietää, että monet isot kuntosalit tarjoavat alennettuja kuukausipaketteja morsiamille, jotka haluavat kuntoon hääpäiväänsä varten, tein sen, mitä kuka tahansa looginen ja säästäväinen liikunnan ystävä tekisi: ostin 15 dollarin feikkikihlasormuksen netistä, tein itselleni häänettisivuston ja ilmoittauduin kolmen kuukauden morsiantreenipakettiin barrea tarjoavalla suosikkistudiollani, Ryan kuvaa.

Hän jatkoi huijausta 90 päivää ja oppi samalla, että kihloissa oleminen on ihanaa: tulevalle morsiamelle tarjotaan erikoiskohtelua esimerkiksi tarjousten muodossa.

– Morsiamille on niin monia alennuksia. On alennettuja spa-paketteja, ja alennuksia ja ilmaisia lahjoja saa vain liittymällä häälahjarekisterin jäseneksi tietyissä kaupoissa, Ryan kuvaa.

Yhdessä liikkeessä morsian saa ilmaiset viinilasit, toisessa taas 20 prosentin alennuksen muun muassa vaatteista ja koruista. Kun Ryan kertoi liikuntastudiolleen olevansa ”menossa naimisiin” ja haluavansa ostaa morsiustreenipaketin, hän sai heti satasen alennuksen. Ihmiset ovat Ryanille kiltimpiä kuin ennen ja kyselevät innoissaan hänen häistään, joita ei oikeasti ollut olemassakaan.

Kun ”morsiustreeniä” oli jatkunut kaksi kuukautta, Ryan päätti kokeilla, miten pitkälle voisi päästä tekokihlauksensa avulla. Hän varasi aikoja morsiuspukuliikkeistä ja oletti saavansa ilmaista samppanjaa ja herkkuja. Näin ei tapahtunut, mutta myyjähenkilökunta kohteli häntä ”kuin kuninkaallista”. Ryan kokeili 15 pukua ja hehkui onnesta.

Aluksi vain liikuntatunneille ja kauppoihin mukaan tullut ”kihlasormus” alkoi näyttäytyä myös hänen arjessaan. Ryanille tarjottiin baarissa juotavaa, ja avioituneet ystävät alkoivat avautua hänelle avioliitoistaan.

Lopulta Ryan lopetti huijauksen, pani sormuksen kaappiin ja vaihtoi sähköpostiosoitteensa hääsivulle, joka lähetteli hänelle tauotta viestejä lähestyvästä, oikeasti olemattomasta hääpäivästä.

– Tulen kaipaamaan tekokihlaustani ja kaikkia rikkauksia, joita se tarjosi. Kihlauksen hyötyjen saaminen ilman sitä, että pitäisi oikeasti käsitellä istumajärjestystä, hääkutsuja tai humalaisia sukulaisia, jotka pitävät puheen häävastaanotolla hetken mielijohteesta, näytti, että elämä todella on parempaa, kun olet huijausmorsian.

 

***

0:32

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.