Priscilla Presley ei ole mennyt koskaan naimisiin Elviksen jälkeen – kertoo nyt syyn

Suomessa vieraileva Priscilla Presley muistelee Elvistä 9:36
Priscilla Presley muisteli Elvistä MTV Uutisille vuonna 2017.

Priscilla Presley ei ole halunnut avioitua uudelleen oltuaan naimisissa kuusi vuotta Elvis Presleyn kanssa. 

Priscilla Presley, 78, ja laulajaikoni Elvis Presley  olivat naimisissa 1967–1973. Priscilla kertoi 3. marraskuuta Las Vegasissa järjestetyssä Q&A-tapahtumassa, miksei ole koskaan avioitunut uudelleen. 

– Ollakseni rehellinen, en koskaan halunnut mennä naimisiin hänen jälkeensä. Minulla ei ole koskaan ollut mitään paloa siihen. Kukaan ei voisi koskaan olla hänen veroisensa, Priscilla kertoi. 

Elvis kuoli vuonna 1977 äkillisesti 42-vuotiaana. Priscilla kertoi Piers Morganille TalkTV:n haastattelussa 2. marraskuuta, että hänen ex-miehensä kuolema vaikuttaa häneen edelleen syvästi kaikki näiden vuosien jälkeen. Hän kertoi muistavansa vieläkin sen puhelun, kun Elviksen kiertuepäällikkö Joe Esposito soitti Priscillalle suru-uutiset. 

– Kuulen edelleen Joe Espositon sanat: "Cilla, Elvis on kuollut", ja en vain voinut kuvitella hänen koskaan, varsinkaan hänen iässään, vielä niin nuorena ja haluavan tehdä niin paljon ja hänellä oli niin paljon suunnitelmia, eikä meillä enää ole häntä, emme puhu hänen kanssaan, emmekä saa häntä olemaan lapsemme isä. Suuri pelkoni oli Lisa, ja kuinka kerron hänelle. Hän oli tuolloin vasta 9-vuotias, hän kertoi Morganille.

Priscilla kertoi siitä, mikä häntä Elviksessä kiehtoi, mukaan lukien hänen terävästä huumorintajustaan. Pari tapasi ensimmäisen kerran juhlissa Länsi-Saksassa vuonna 1959, kun Priscilla oli 14-vuotias ja Elvis 24-vuotias.

– Hän käveli huoneeseen ja olin, että vau. Tarkoitan, että hän ei ymmärtänyt ulkonäkönsä päälle tai mitä hän tunsi tai millainen karisma hänellä oli, mutta sanoi muutamia kertoja vitsaillen "hitto, olen hyvännäköinen”. Hän laittautui tuolloin kylpyhuoneessaan ja valmistautui menemään jonnekin. Hänellä oli loistava huumorintaju, Priscilla kertoi. 

Priscillan ja Elviksen romanssi nähdään uudessa elämäkertaelokuvassa nimeltään Priscilla, joka sai ensi-iltansa 3. marraskuuta. Sofia Coppolan ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Cailee Spaeny ja Jacob Elordi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat