Elviksen tytär Lisa Marie Presley ja lapsenlapsi sanovat Elvis-elokuvan tuovan trauman esiin hyvällä tavalla – molemmat itkivät

Laulaja Lisa Marie Presleyyn ja tämän tyttäreen, näyttelijä Riley Keoughiin, Elvis-elokuva teki vaikutuksen.

Laulaja Elvis Presleyn tytär Lisa Marie Presley, 54, ja lapsenlapsi Riley Keough, 33, kehuivat vuolaasti Elvis-elokuvaa, joka saa maailmanensi-iltansa perjantaina 24. kesäkuuta. Suomen ensi-ilta on keskiviikkona 29. kesäkuuta.

– Se oli niin tunteellinen (kokemus). Kuten Riley sanoi, se tuo esiin tällaisen sukupolven trauman – hyvällä tavalla. Ja Riley oli jo 5 minuutin jälkeen valmis: hän itki ja minä itkin, Lisa Marie kertoi tiistaina 21. kesäkuuta Good Morning America -ohjelmassa.

Riley sanoi elokuvaa todella intensiiviseksi ja poikkeukselliseksi.

Voit katsoa Lisa Marien ja Rileyn kommentit elokuvasta alla olevalta videolta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Elviksen entinen vaimo Priscilla Presley, 77, kommentoi elokuvaa samaisessa ohjelmassa jo aiemmin.

– Istuin siellä katsomassa tätä elokuvaa ja mietin, että hitto, kun hän näkisi tämän. Se olisi täydellisyyttä, Priscilla kertoi Elviksen mahdollisesta reaktiosta elokuvaan.

Priscilla sanoi Austin Butlerin pääroolisuoritusta uskomattomaksi ja ajattelevansa, että Elvis olisi todella pitänyt elokuvasta itsekin.

Kohtaus, jossa Priscilla (roolissa Olivia DeJonge) pyytää Elvistä hakeutumaan hoitoon huumeriippuvuutensa takia, herätti Priscillassa muistoja.

– Se kävi koko ajan pelottavammaksi, kun hän vain kapinoi, Priscilla muisteli.

Ex-vaimo koki hieman oudoksi sen, että joku esittää häntä, vaikka olikin tyytyväinen DeJongen suoritukseen.

– Olen todella onnellinen, että hän oli niin herkkä ja välittävä ja että hän oli myös hiukan vahva hänen (Elviksen roolihahmon) kanssaan. Mielestäni hän teki todella, todella hyvän työn, olen iloisesti yllättynyt, Priscilla myönsi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat