Lionel Messi vaipui epäuskoisena nurmelle – joukkuetoverille pedattu täydellisen tyrmäyksen paikka päättyi nolosti

Lionel Messi johdatti Barcelonan 3-0-voittoon Liverpoolista jalkapallon Mestarien liigan välierän avausottelussa keskiviikkona, mutta argentiinalaistähti oli loppuvihellyksen aikaan turhauttavan epäuskon vallassa. 

Messi järjesti pyörremyrskyn ottelun toisella jaksolla. Ensin hän iski 2-0-maalin Luis Suarezin kudin jatkopallosta 75. minuutilla ja viimeisteli loppulukemat sensaatiomaisella vapaapotkulla hieman myöhemmin. 

Hän teki kaikkensa järjestelläkseen myös 4-0-maalin, mutta Ousmane Dembelen ratkaisu ottelun loppusekunneilla oli suorastaan onneton. 

Gerard Pique käynnisti Barcelonan viimeisen hyökkäyksen puskullaan Liverpoolin kulmapotkusta, ja Dembele kirmasi vauhtiin. Messi sai pallon 16 metrissä ja vapautti Dembelen avopaikkaan. Kuti oli kuitenkin heikko, ja painui suoraan maalivahti Alissonin syliin. 

– Miten Dembele voi saada tuollaisen tuhnun (aikaan)? Se olisi tappanut lopullisesti tämän otteluparin, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen summasi tilanteen. 

– Miten minua hävettäisi, jos Messi olisi pedannut minulle tuohon, "laita tuosta sisään", ja sitten päätyisin tuollaiseen laukaisuun, asiantuntija Petri Pasanen hymyili studiossa ottelun päätyttyä. 

Messin reaktio olikin epäuskoinen. Maalipyssy kaatui nurmen pintaan kasvojaan pidellen Dembelen yrityksen jälkeen. 

Barcelona on kaikesta huolimatta valtava suosikki finaaliin, kun ottelupari pelataan päätökseen Liverpoolissa ensi tiistaina. 

Alla Lionel Messin maalit Liverpool-ottelusta. 


Mieletön Messi! Barcelona huikealla vapaapotkulla jo 3-0-johtoon 1:36
Mieletön Lionel Messi! Barcelona huikealla vapaapotkulla jo 3-0-johtoon.

Lue myös:

    Uusimmat