Lionel Messi -näytös käynnissä dramaattisessa maalijuhlassa – Barcelona marssii kohti Mestarien liigan puolivälieriä

Barcelona tarrautui vahvasti kiinni paikkaan Mestarien liigan puolivälierissä, kun se iski avausjaksolla kolme osumaa Napolin verkkoon. Maaleista kaksi teki illan ykköstähti Lionel Messi.

Kotijoukkue iski avausosuman kulmapotkusta kymmenen minuutin pelin jälkeen ja siitä vastasi puolustaja Clement Lenglet.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

2-0-osuma oli tuttu näyte Barcelonan supertähden Lionel Messin taidoista. Messi sai pallon oikealla laidalla, haastoi ennakkoluulottomasti kolme Napoli-pelaajaa, taisteli kaatuessaankin pallon matkaansa ja laukoi vaikeasta asennosta tarkasti pallon maalivahti David Ospinan käsien kautta verkkoon.

Messi ehti tehdä Frenkie de Jongin taidokkaasta tarjoilusta jo 3-0-maalinkin, mutta se hylättiin käsivirheen vuoksi. Puoliajan loppuhetkillä Messi hankki Barcelonalle rangaistuspotkun satuttaen samalla nilkkaansa. Argentiinalainen pystyi jatkamaan peliä, mutta pilkun laukoi sisään Luis Suarez.

Avausjakson lisäajalla Barcelonan Ivan Rakitic rikkoi Napolin Dries Mertensiä rangaistuspotkun arvoisesti. Lorenzo Insigne ei erehtynyt 11 metristä ja herätti italialaisille toivon kipinän.

Barcelona johtaa kamppailua avausjakson jälkeen 3-1, ja koko otteluparia yhteismaalein 4-2.