Robert Taylorilla karmivaa epäonnea – Lionel Messi teki taas satumaista jälkeä

Robert Taylor arjestaan Lionel Messin joukkuetoverina: "Onhan se aivan unelmien täyttymys" 2:24
Robert Taylor kertoi Tulosruudulle, millaista on olla Lionel Messin joukkuetoverina.

Inter Miamin suomalaispelaaja Robert Taylor oli epäonnen sankari, kun Inter Miami voitti FC Dallasin Leagues Cupin neljännesvälierissä rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 5–4.

Ottelu alkoi Miamin kannalta erinomaisesti, kun jo Barcelonasta tuttu tutkapari Jordi Arba ja Lionel Messi juoni avausmaalin vain kuuden minuutin pelin jälkeen.

Alba löysi tarkalla keskityksellään Messin takaviistosta ja supertähti täräytti pallon varmasti verkkoon. Osuma oli neljännen ottelunsa pelanneelle Messille jo kuudes Miami-paidassa.

Messin osuman jälkeen komennon otti FC Dallas. Toisella jaksolla Robert Taylorilla oli valtavaa epäonnea, kun hän yritti katkaista vastustajan keskityksen liukumalla.

Suomalaisen epäonneksi pallo kimposi kuitenkin omaan maalin ja Dallas siirtyi 4–2-johtoon.

Inter Miami ei kuitenkaan taipunut. Ensin se nousi maalin päähän ja tovia myöhemmin kukapa muukaan kuin Messi toi joukkueensa tasoihin satumaisen upealla vapaapotkumaalilla.

Ottelu ratkaistiin lopulta rangaistuspotkukilpailussa, jonka vei nimiinsä Inter Miami.