Linda Lampeniuksesta Miss Suomi -tuomari – kieltäytyi aikoinaan itse kilpailusta: "Pidin itseäni rumana"

Linda Lampenius kertoo, miten Baywatch-sarjaa tehtiin 1:22
Linda Lampenius kertoo, kuinka Baywatch-sarjaa tehtiin aikoinaan.

Linda Lampenius nähdään Miss Suomi -tuomarina. Hän kertoo, miksi ei aikoinaan itse halunnut lähteä mukaan kilpailuun. 

Miss Suomi -kilpailun finalistit julkistetaan tiistaina 15.8. helsinkiläisessä Valo-hotellissa.

Finalistien julkistamistilaisuudesta käynnistyy kuukauden kestävä missikiertue, joka huipentuu lauantaina 9.9. Aino-areenalla järjestettävään finaaligaalaan. Suorana lähetyksenä Eveo-tv-kanavalla lähetettävän finaaligaalan juontavat Heidi Willman jaGogi Mavromichalis.

Tänä vuonna finaalituomaristossa istuvat arvostrategi Jaana Villanen, viulisti Linda Lampenius, radiojuontaja ja somevaikuttaja Niko Saarinen, Portion boys -yhtyeestä tuttu laulaja Tiina Forsby alias JaloTiina sekä vuoden 2007 Miss Suomi ja yrittäjä Noora Hautakangas.

Kun olin 18-vuotias, minuun otettiin yhteyttä ja pyydettiin lähtemään mukaan Miss Suomi -kilpailuun. Siihen aikaan elämäni pyöri täysin klassisen musiikin ympärillä ja keskityin vain opiskeluun Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa. Sitä paitsi pidin itseäni niin rumana, etten uskonut voivani pärjätä kilpailussa. En siis lähtenyt mukaan, Lampenius kertoo Miss Suomi -kilpailun Instagram-tilillä. 

Miss Suomi -kilpailun finaalituomarina tulen kiinnittämään paljon huomiota lavakarismaan ja kävelytyyliin. Tärkeintä minulle on kuitenkin missiehdokkaiden arvomaailma. Sielukkuus ja lämmin sydän tekevät ihmisestä kauniin, Linda Lampenius kommentoi tulevaa tuomarointiaan.

ViulistiLinda Lampeniuksesta, 53, julkaistaan kattavasti hänen elämästään kertova dokumentti syksyllä 2023. Dokumentti on neljän jaksoa mittainen ja on katsottavissa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat