Lina Schiffer muutti 21-vuotiaana New Yorkiin ja rakensi itselleen elämän ilman turvaverkkoja: "Jokin minussa muuttui pysyvästi"

Levyraadin Lina Schiffer aksenttitestissä – näin näyttelijä pärjäsi 7:51
Videolla Lina Schiffer kertoo opinnoistaan Teatterikorkeakoulussa ja antaa taidonnäytteen eri aksenteista

Lina Schiffer asui aikoinaan kolme vuotta Yhdysvalloissa.

Radiojuontaja ja DJ Lina Schiffer on tullut alkuvuoden aikana tutuksi Levyraadin vakiojäsenenä. Medialan moniosaajanakin tunnettu Schiffer vieraili lauantaiaamuna Huomenta Suomessa, jossa hän kertoi muun muassa 21-vuotiaana tekemästään rohkeasta päätöksestä muuttaa yksin New Yorkiin. 

Nykyisin Teatterikorkeakoulussa opiskeleva Schiffer kävi aikoinaan ilmaisutaidon yläasteen ja lukion. Hän kertoi, että lukion jälkeen hän ajatteli haluavansa tehdä töitä, elää ja kokea ennen kuin hän hakeutuisi jatko-opintoihin. Hän kuitenkin päätyi hakemaan New Yorkiin konservatoriopohjaiseen teatterikouluun.

– Pääsin sinne ja muutin. Se oli kaksivuotinen iltakonservatoriokoulu, ja sen jälkeen olin vielä vuoden (Yhdysvalloissa) töissä, Schiffer kertoi.

Alun perin Schiffer sai idean New Yorkista vierailtuaan siellä silloisen kumppaninsa kanssa vuonna 2007. 

– Tämä voi kuulostaa vähän kornilta, mutten ole missään kaupungissa kokenut niin vahvasti, että tänne minä kuulun. Seurasin intuitiotani, hän kertoi. 

Niinpä Schiffer otti ja muutti New Yorkiin ja rakensi sinne elämän ilman turvaverkkoja. 

– En luonut nahkaani uudestaan siellä, mutta jokin minussa muuttui pysyvästi siinä, hän kertoi.

Yllä olevalla videolla Schiffer kertoo, millaista Teatterikorkeakoulussa opiskeleminen on nykypäivänä. Alla olevalla videolla hän kertoo muun muassa Levyraadista.

Lina Schiffer muutti 21-vuotiaana yksin Yhdysvaltoihin – musiikkialan työ palkittiin Levyraati-pestillä 7:55
Lina Schiffer muutti 21-vuotiaana yksin Yhdysvaltoihin – musiikkialan työ palkittiin Levyraati-pestillä

Lue myös:

    Uusimmat