Liikuttava kokoelma: Äiti jakoi kuvan lapsensa taskusta löytyneestä "aarteesta"

Sydäntä lämmittävä kuva pikkulapsen keräämistä aarteista leviää Twitterissä.

Osaavatko nykyajan lapset enää tehdä käpylehmää? Yllä olevalla videolla yritetään.

Hiljattain eräs äiti kiinnitti huomiota tyttölasten vaatteiden epäkohtaan, nimittäin taskujen puuttumiseen. Nyt myös toinen äiti osoitti jakamallaan kuvalla, miksi taskut todella ovat tärkeä osa lastenvaatteita.

Walesilaisäiti Katie Munnik oli aikeissa pestä 4-vuotiaan poikansa talvitakin, kun sen taskuja tyhjentäessään löysi sieltä lapsensa keräämän aarrevaraston.

Munnik otti kuvan kokoelmasta, johon kuului keppejä, käpy, lelukäärme, muovinen korkki, ryppyinen Pokémon-kortti, kaarnaa ja kuivunut satsuman kuori.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"4-vuotiaan työ on tutkia maailmaa"

Sydäntä lämmittävä kuva pienen lapsen aarteista on kerännyt Twitterissä tuhansia tykkäyksiä.

"Lapset ovat parhaita... He löytävät ihmeen jokapäiväisistä asioista."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Juuri näin sen pitäisikin olla. 4-vuotiaan työ on tutkia ympärillä olevaa maailmaa ja sinun työsi on luonnollisestikin juuri tuo. Mahtavaa!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keppien valinnalle hyvät perusteet

Munnik ilahtui ja yllättyi kuvan suosiosta.

– Kommentit Twitterissä ja Facebookissa ovat olleet ihmeellisiä, hauskoja, liikuttavia ja kauniita. Neljävuotiaani on ilahtunut siitä, että muut ovat nähneet hänen hyvän keppikokoelmansa. Hän sanoi, että hän valitsee ne, koska niistä saa hyvän otteen ja ne ovat oikeankokoisia taskuihin nähden. Mitä muuta aarteelta voi haluta? Munnik kommentoi Independentille

Lähteet: Independent, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat