Liigan pistepörssin kärkinimi otti typerän kostojäähyn – tunteet käyneet kuumina läpi ottelun

Jääkiekon Liigan perjantain kierroksella Sportin ja KooKoon välisessä ottelussa tilanne on kahden erän jälkeen tasan 1-1. Suurimman huomion ottelussa on kuitenkin vienyt jatkuvat välienselvittelyt pelaajien välillä.

Kuvan videolla torstain Liigakierroksen raportti.

Kohtaamisen toinen erä päättyi joukkotappeluun. KooKoo meni johtoon ottelussa ensimmäisen erän Anrei Hakulisen ylivoimamaalilla. Toisessa erässä Tommi Tikka toi Sportin tasoihin. Tämäkin oli ylivoimamaali.

Kaksi sekuntia ennen toisen erän päätöstä KooKoon kultakypärä ja pistepörssin kärkinimi Malte Strömwall otti typerän jäähyn. Kaksinkamppailiun päätteeksi Strömwall huitaisi mailalla Sportin Jyri Niemeä reiteen. Tästä tuomiona kahden minuutin rangaistus.

Yhteensä ottelussa on nähty 28 minuuttia rangaistuksia.