Lewis Hamiltonin haukkumaa venäläiskuskia varoitettiin – Hamiltonia itseään ei

Lewis Hamilton hidasteli Brasilian GP:n aika-ajoissa muita kuljettajia, mutta ei saanut tuomaristolta edes huomautusta. Hidastelusta tuomaristo lätkäisi huomautukset kuitenkin Sergei Sirotkinille ja Kevin Magnussenille.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Sirotkinin todettiin hidastelleen muiden menoa aika-ajojen ensimmäisessä osiossa. Magnussenin katsottiin syyllistyneen vastaavaan rikkeeseen toisessa osiossa.

Myös Hamiltonin toimia tutkittiin hänen ajettuaan hitaasti Kimi Räikkösen ja Sirotkinin edessä. Hamiltonin toimista ei löytynyt kuitenkaan huomautettavaa.

Sirotkin ja Hamilton olivat molemmat hitaalla kierroksella tutkintaan johtaneen tapauksen aikana. Hamiltonin mielestä Sirotkin toimi epäkunnioittavasti.

Valtteri (Bottas) oli edelläni ja hän hidasti, jotta saisi tyhjän väylän kierrokselleen, joten minunkin oli hidastettava. Varmistin, että väylä olisi edessäni ja sitten näinkin auton tulevan kovalla vauhdilla ja ajattelin ”voi hyvä Jumala, onko joku tulossa kierrokselle”. Ajoin vasemmalle, mutta hän ei ollut nopealla kierroksella, enkä tiedä, mitä hän oikein ajatteli, Hamilton kommentoi.

– Se oli epäkunnioittava ajoliike. Yritin päästä pois hänen tieltään, sitten hän ajoi mutkaan ja hidasti. Aika outoa. Täysin tarpeeton ajoliike, koska hänellä oli riittävästi tilaa, Hamilton jatkoi marmatustaan.

Hamilton starttaa sunnuntaina paalupaikalta. Sirotkin lähtee matkaan 14. ruudusta.



Lue myös:

    Uusimmat