Lewis Hamiltonilta valtava tunnustus Valtteri Bottakselle – "Poikkeuksellista"

Lewis Hamilton korosti tyytyväisyyttään Mercedeksen valtaamaan eturiviin formula ykkösten Azerbaidzhanin GP:ssä. Brittitähti jakoi samalla valtavaa tunnustusta edelleen ehtineelle Valtteri Bottakselle.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Ferrari dominoi vielä harjoituksia Bakun katuradalla, mutta kun aika-ajoissa lyötiin talla pohjaan, Mercedes näytti kaapin paikan. Hamilton oli kiinni paalupaikassa ennen aika-ajojen loppua, mutta Bottas tykitti viimeisellä vedollaan edelle 0,059 sekunnin turvin. Ferrarin Sebastian Vettel jäi kolmanteen ruutuun ja kakkososiossa ulos ajanut Charles Leclerc sijoittui aika-ajoissa kymmenenneksi.

– Tämä on ollut niin tiukkaa koko viikonlopun. Ferrari on näyttänyt uskomattoman nopealta. Valtteri teki poikkeuksellisen työn aika-ajoissa. Tämä on massiivisen hieno tulos meille, Hamilton sanaili ratahaastattelussa.

Hamilton muistutti Ferrarin ohella Red Bullin Max Verstappenin olleen "erityisen nopea". Verstappen painoi pohjat aika-ajojen kakkososioon, mutta joutui päätösosiossa taipumaan neljänneksi.

– Olen kiitollinen, että näissä olosuhteissa valtasimme eturivin.

Hamilton tuumi, että kisavauhdin suhteen tullee tasainen kamppailu Ferraria vastaan. Ja jälleen oli tunnustuksen aika tallikaverille.

– Valtteri on aina nopea täällä.

Lue myös:

    Uusimmat