Lewis Hamiltonilta hurja väite hänestä ja Valtteri Bottaksesta – "Paras pari, mitä on koskaan ollut"

Mercedes-kaksikko Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat napsineet voittoja tasatahtiin alkukauden aikana F1-sarjassa. Saksalaistallin vakuuttavat otteet ovat johtaneet ylistyskuoroon. Nyt tallin sisältä Hamilton pamautti pöydälle varsin kovan näkemyksen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Espanjan GP:n viikonlopun alla Bottas johti MM-sarjaa pisteen erolla Hamiltoniin nähden (87-86).

Vaikka Ferrarin piti olla talvitestien jälkeen Mercedestä edellä, on jälkimmäisenä mainittu vienyt neljä ensimmäistä kisaa täysin nimiinsä.

Samalla keskustelu on kääntynyt siihen, missä vaiheessa Mercedeksen sisällä välit kiristyvät.

Hamilton jakaa kuitenkin suurta ylistystä saksalaistallin nykytilasta.

– Uskon todella, että meillä on paras kuljettajapari kasassa, kun ajattelee arvostusta ja sitä, millaisia suorituksia pystymme tekemään viikonlopusta toiseen. Se on parempi, mitä kenelläkään muulla tallilla on koskaan ollut. Tai on nyt tällä hetkellä, Hamilton täräytti suoraan ESPN:n mukaan.

Hamiltonilta on tivattu muun muassa siitä, mitä hän oppi kauden 2016 tapahtumista. Tuolloin hän ja Nico Rosberg kävivät erittäin kivaan taistelun mestaruudesta. Mercedes-kaksikko ajautui myös sanaharkkoihin ja välit kiristyivät äärimmilleen.

– Kaikki nuo ovat sisäisiä juttuja, eivät julkisia tietoja. Mutta kuten sanoin, kaikki on mainiosti ja kunnioitus on edelleen olemassa, Hamilton käänsi puheet Mercedeksen nykytilaan.

– Meillä ei ole ongelmia ja jatkamme toistemme puskemista eteenpäin.

– Ei kannata odottaa, että näette jotain, mitä on aiemmin tapahtunut, Hamilton sanoi, viitaten Rosbergin kanssa käytyihin vääntöihin. 

Lue myös:

    Uusimmat