Lewis Hamilton katuu tökeröä temppuaan – F1-kuski: ”Hän lähetti yksityisviestin”

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton syyllistyi varsin harvinaislaatuiseen virheeseen F1-kauden edellisessä kisassa, Brasilian GP:ssä. Teko jäi kalvamaan Hamiltonia.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tällä kaudella F1-mestaruutta juhliva Hamilton osui yhteen Red Bullin thaimaalaiskuskin Alexander Albonin kanssa ohitusyrityksen yhteydessä. Hamilton pyöräytti Albonin, joka tipahti joukon hännille. Brittikuski sen sijaan taisteli maaliin kolmantena. Hänet tiputettiin aikarangaistuksen myötä seitsemänneksi.

Tilanteessa Hamilton yritti uhkarohkeaa ohitusta, joka kostautui. Brittikuski ei ole tullut tunnetuksi kolariherkkänä kaverina – päinvastoin.

Hamilton nosti kätensä ylös virheen merkiksi tökerön tempun jälkeen. Hän ei edes selitellyt tekosiaan kisan tuomaristolle.

– On selvää, että tuo kolari jäi harmittamaan, mutta tulevaisuus tuo eteen uusia mahdollisuuksia, kovia kokenut Albon mietti Racerille.

F1-tulokaskuski Albonin mukaan Hamilton lähestyi häntä vielä jälkikäteen, hyvin katuvana.

– Lewis on toiminut hyvin suoraselkäisesti. Hän lähetti minulle yksityisviestin ja hän oli hyvin anteeksipyyteleväinen, Albon paljasti.

Kolarihetkellä Albon oli kiinni F1-uransa ensimmäisessä palkintopallipaikassa. Tämä kuitenkin mureni kolarin myötä.

Lopulta Toro Rosson Pierre Gasly nousi toiseksi ja McLarenin Carlos Sainz kolmanneksi. Kisan voittoon ajoi Red Bullin Max Verstappen

Lue myös:

    Uusimmat