Lewis Hamiltonin sairastelu sai Mercedeksen hälytystilaan – MM-sarjan johtaja jakoi nyt tilannepäivityksen

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton oli sangen dramaattisten vaiheiden keskellä Saksan GP:n viikonlopun aikana, kun hän kärsi sairastelusta. Tämä ajoi Mercedeksen hälytystilaan. Nyt Hamilton teki kuntopäivityksen muutaman päivän hiljaiselon jälkeen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedes laittoi varakuljettajan Esteban Oconin valmiustilaan siltä varalta, jos Hamilton ei pystyisi ajamaan. Tämä tapahtui lauantaina, jolloin Hamilton oli valitellut huonoa oloaan.

Brittikuski pystyi kuitenkin osallistumaan aika-ajoihin ja hän ajoi normaalisti sunnuntain kisassa. Siellä niin hän kuin tallikaveri Valtteri Bottas kokivat erinäköisiä vastoinkäymisiä. Alkumetreillä kärjessä kiitänyt Hamilton tipahti joukon hännille muun muassa ulosajon ja etusiipivaihdoksen myötä. Bottaksen kisa katkesi vielä rajumpaan kolariin, joka rikkoi suomalaiskuskin eturipustukset.

Hamiltonin kannalta sairastelu osui haastavaan paikkaan, sillä F1-sarja jatkuu vain muutaman välipäivän jälkeen tulevana viikonloppuna Unkarissa. Tätä ajatellen Hamilton ”putsasi kalenterinsa” muista menoista ennen Budapestiin saapumista.

– Huomenta! Pahoittelut, että olen ollut poissa. Olen nyt huomattavasti paremmassa kunnossa viikonloppua lähestyttäessä. Toivottavasti olen ajojen yhteydessä jo täydessä iskussa. Toivottavasti kaikilla on ollut hieno viikko. Budapest on upea kaupunki ja sää on mainio. Tekojen aika, Hamilton kirjoitti Instagram-tarinassaan.

Alfa Romeo -kuljettajien aikarangaistusten myötä Hamilton nousi Saksan GP:ssä yhdeksänneksi. Täten Hamiltonin MM-pistejohto on nyt tallikaveriin Bottakseen nähden 41 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat