Lewis Hamilton happamana Mercedekseen iskevästä rajoituksesta: "Eivät tule saamaan tulosta, jota hakevat"

F1-sarjan kärkitalli Mercedeksen haastajat voivat yrittää tehdä kaikki kikkansa, mutta asetelma tuskin muuttuu, mestarikuski Lewis Hamilton toteaa esiin nousseesta moottoriasetusten rajoittamisesta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tähän asti kuskit ovat voineet vaihtaa moottoriinsa valmiiksi tehtyjä asetuksia esimerkiksi aika-ajojen lopun hyökkäystä varten tai moottorin säästämiseksi kisoissa. Kikkailu on keskittynyt ennen kaikkea Mercedeksen aika-ajoissa repimään valtavaan suorituskyvyn lisäykseen. Lewis Hamiltonia ei huoleta, vaikka tuo mahdollisuus vietäisiin häneltä ja Valtteri Bottakselta.

– Ei se mikään yllätys ole. Aina he yrittävät hidastaa meitä, muttei se silti muuta mitään. Se ei ole mikään ongelma, Hamilton tokaisi torstain lehdistötilaisuudessa Barcelonassa.

Hamiltonin mukaan Mercedeksen nujertaminen on toki kaikkien tähtäimessä, mutta hyvin rasvattua koneistoa on vaikea häiritä.

– Kaverimme ovat tehneet niin hyvää työtä moottorimme kanssa. He (kilpailijat) yrittävät hidastaa meitä, mutta eivät he tule saamaan tulosta, jota he hakevat.

– Se on kuitenkin täysin ok tehdä noin, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat