Levin tulipalon sammutustöissä huhki useita hiihtokeskuksen työntekijöitä – toimitusjohtajalta vuolaat kiitokset sammuttajille

Hurja video Levin tulipalosta: Lieskat lyövät korkealle yötaivaalle 1:10

Kittilän Levillä syttyneen yöllisen tulipalon sammutustöihin osallistui myös Levi Ski Resortin henkilökunnan jäseniä, jotka kuuluvat vapaapalokuntaan, kertoo toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Pelastuslaitos sai hälytyksen suuren varastorakennuksen tulipalosta myöhään illalla Levi Ski Resortin eturinteiden läheisyydessä.

Pelastuslaitos sai pelastettua rakennuksen läheisyydestä työkoneita, mutta rakennus ja sen irtaimisto tuhoutuivat täysin.

Alueelle annettiin myös vaaratiedote myrkyllisen savun vuoksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

"Palossa tuhoutui Levin historiaa"

Sammutustöihin osallistui noin 30 sammuttajaa usealta eri paloasemalta. Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari kertoo, että sammutustöihin osallistui myös hiihtokeskuksen henkilökuntaa.

– Iso kiitos onnistuneista sammutustöistä pelastuslaitokselle sekä vapaapalokunnan työntekijöille. Iso onni oli, että moni työntekijöistämme kuuluu vapaapalokuntaan ja osallistui sammutustöihin. Hyvällä yhteistyöllä saimme pelastuslaitoksen ja työntekijöidemme kanssa pelastettua isot rinne- ja reittikoneet tulipalon alta, Palosaari kiittää tiedotteessa.

Palosaari arvioi aiemmin STT:lle, että palosta aiheutui noin 2,5 miljoonan euron vahingot.

– Tulipalossa palaneen rakennuksen myötä tuhoutui kuitenkin myös palanen Levin historiaa, sillä rakennus oli entinen Levin hiihtokeskuksen päärakennus, jossa toimi aikanaan hissilipunmyynti, vuokraamo, hiihtokoulu sekä shoppi, hän kertoo tiedotteessa.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat