Leonardo DiCapriolla huhutaan olevan uusi heila – kyseessä näyttelijä, joka syntyi 2 vuotta Titanicin ilmestymisen jälkeen

Leonardo DiCaprion suhdekuviot puhuttavat jälleen.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Leonardo DiCaprion, 48, on syksyn aikana huhuttu tapailevan supermalli Gigi Hadidia, 27, mutta Daily Mailin mukaan näyttelijällä saattaa olla kiikarissaan uusi heila. Lehden mukaan DiCaprio olisi ollut Hollywoodissa tiistaina 20. joulukuuta romanttisissa tunnelmissa näyttelijä Victoria Lamasin, 23, kanssa.

DiCaprio tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa TitanicRevenant sekä Inception. Lisäksi DiCaprio on tunnettu siitä, että vaikka hän itse ikääntyy, ei hän ole koskaan tapaillut julkisesti ketään yli 25-vuotiasta. Lamas syntyi kaksi vuotta Titanic-elokuvan julkaisun jälkeen. DiCaprio puolestaan oli elokuvan julkaisun aikaan itse 23-vuotias.

Tiistaina DiCaprion ja Lamasin nähtiin nousevan yhdessä autoon sen jälkeen, kun he poistuivat erikseen The Birds Street Clubilta Hollywoodissa. DiCaprion nähtiin nauravan ja vitsailevan seuralaisensa kanssa.

Victoria Lamas on näyttelijä Lorenzo Lamasin tytär. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

DiCapriota läheisen lähteen mukaan kaksikko ei olisi yhdessä, mutta spekulaatiot käyvät silti kuumana kaksikon noustua yhdessä samaan autoon ja ajettua kahden pois paikalta. Lähteen mukaan kyseessä olisi ollut isolla joukolla nautittu illallinen. 

Puolestaan Gigi Hadidin kanssa DiCaprio kuvattiin läheisissä tunnelmissa syyskuussa. Mikäli pariskunta tosiaan tapailee toisiaan, kyseessä olisi ensimmäinen kerta, kun DiCaprio tapailisi yli 25-vuotiasta naista sekä naista, jolla on lapsi. 

Lähteen mukaan DiCaprio ja Hadid olisivat viettäneet aikaa sekä kaksin että porukalla, mutta eivät olisi kuitenkaan määritelleet suhdettaan. 

DiCaprio erosi kesällä 2022 edellisestä kumppanistaan, näyttelijä-malli Camila Morronesta, 25, jonka kanssa hän piti yhtä tiettävästi usean vuoden ajan. 

Joulukuussa 2019 Los Angeles Timesin haastattelussa Morrone puhui ikäerostaan ​​DiCaprioon ja sanoi tuolloin, että maailman historiassa ja Hollywoodissa on niin monia ihmissuhteita, joissa ihmisillä on suuret ikäerot ja että jokaisen pitäisi voida seurustella kenen kanssa haluaa.

Lue myös:

    Uusimmat