Leo Komarovin valmistautuminen NHL-kauteen täydessä käynnissä – "Joka päivä joutuu vetämään kovia treenejä"

Leo Komarov valmistautuu NHL-kauteen Suomessa –"Joka päivä joutuu vetämään kovia treenejä" 6:22
Leo Komarov vieraili Tedy Salutskij'n kanssa Huomenta Suomessa puhumassa tossulätkästä ja Komarovin kuulumisista.

Leo Komarovin edustaman New York Islandersin playoff-kevät sai odotuksia herättävän alun, kun joukkue harjasi Pittsburgh Penguinsin kesälomalle voitoin 4-0. Carolina Hurricanes suisti Islandersin toisella kierroksella ulos tylysti neljässä ottelussa, mutta Komarov on silti tyytyväinen viime kauteen.

– Viime vuonna oli hyvä kausi. Olisi voinut paremminkin mennä, mutta meille tuli kuitenkin uusi valmentaja ja GM. Nyt on tullut myös uusi maalivahti, joten toivottavasti pärjätään vielä paremmin, Komarov sanoi torstaiaamuna Huomenta Suomessa. 

82 runkosarjan ottelussa Komarov teki viime kaudella 26 pistettä. Vilkkaasta suustaan tunnettu suomalainen kirjautti 42 jäähyminuuttia.

NHL-pelaajan kesä on kääntynyt vaiheeseen, jossa harjoittelu ja fyysisesti vaativaan kauteen valmistautuminen pyörii täydellä teholla.

– Paljon harjoittelua on ollut. Tänään esimerkiksi menen jäälle aamukymmeneltä ja salille 11.30. Täysi päivä tiedossa. Kyllä se on mennyt siihen, että joutuu vetämään kovia treenejä joka päivä. Viikonloppuisin huilataan yleensä. 

– Elokuun lopussa lähdetään takaisin Pohjois-Amerikkaan, siitä se taas lähtee. Kymmenen kuukautta ja takaisin Suomeen, Komarov kuvailee kiertokulkua.

Helsingissä pelataan viikonloppuna NHL:n entisiä ja nykyisiä suomalaistähtiä vilisevä tossulätkäturnaus. Juniorina katulätkää jo pelanneelle Komaroville turnaus on perinne ja tärkeä osa kesää.

– Se on melkein kuin lätkää. Tärkeä osa on myös nähdä tuttuja. Tällaisia iltoja ei hirveästi ole kauden aikana, Komarov sanoo.

Uusi NHL-kausi käynnistyy lokakuun toinen päivä.

Lue myös:

    Uusimmat