Lentonäytös sai karmean käänteen Yhdysvalloissa – traaginen onnettomuus tallentui videolle

Lentonäytös sai karmean käänteen Yhdysvalloissa – video näyttää, kuinka kiihdytysajoneuvo räjähtää katsojien silmien edessä 1:20
Lentonäytös sai karmean käänteen Yhdysvalloissa – video näyttää, kuinka kiihdytysajoneuvo räjähtää katsojien silmien edessä

Michiganin lentonäytös Yhdysvalloissa sai karmean käänteen, kun yksi henkilö sai surmansa kiihdytysajoneuvon leimahtaessa liekkeihin.

Battle Greekin lentokentällä oli käynnissä lentonäytös Yhdysvaltain ilmavoimien 75-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Esityksessä kiihdytysajoneuvo yritti myötäillä samanaikaisesti lentäneiden taitolentokoneiden vauhtia. Kiihdytysrekalla oli vauhtia miltei 500 kilometriä tunnissa.

– Se hajosi kappaleiksi. Rekan palaset vain lentelivät ympäriinsä ja tätä seurasi iso räjähdys. Ihmiset alkoivat juoksentelemaan hädissään. Rukoilin vain, että kuski olisi kunnossa, silminnäkijä kuvailee tilannetta.

Onnettomuudessa menehtynyt oli 40-vuotias kiihdytysajokuljettaja Chris Darnell. Battle Greekin kaupunki keskeytti tapahtuman muun ohjelman lauantaina tragedian jälkeen.

Liittovaltion poliisi ja paikallinen palolaitos ovat aloittaneet tutkinnan onnettomuudesta. Toistaiseksi poliisi ei ole julkaissut tietoja tutkinnasta. Tapahtumanjärjestäjien mukaan tapahtuma jatkuu normaalisti sunnuntaina.

Lue myös:

    Uusimmat