Pienlentokone rysähti omakotitalon pihaan ja syttyi tuleen – silminnäkijän videolle tallentui, kun kone räjähti rajusti kesken sammutustöiden

1:54
Pienlentokone räjähti sammustöiden aikana.

Pienlentokone rysähti omakotitalon pihaan Utahin osavaltiossa viime viikon keskiviikkona, kun pilotti menetti vielä tuntemattomasta syystä lentokoneen hallinnan ja joutui tekemään hätälaskun.

Lentäjänä toimi 64-vuotias David Goode, joka menehtyi onnettomuudessa. Viranomaisten tietojen mukaan kaksimoottorinen Cessna-lentokone syöksyi omakotitalon katosta läpi, mutta kaikkien onneksi talossa ei ollut ketään sisällä onnettomuushetkellä.

– Pilotti yritti todella suoristaa konetta ja pitää sen tasapainossa, tapahtuman todistanut Adam Hensley kertoo. Hän ei nähnyt koneesta tulevan savua, kun lentokone oli taivaalla.

Kesken sammutustöiden räjähti

Pelastuslaitos saapui sammuttamaan ilmiliekeissä olevaa lentokonetta. Silminnäkijä David Guerrero Vazquezin kuvaamalle videolle tallentui raju hetki, kun yhtäkkiä kesken sammutusoperaation lentokone räjähti.

Videolta kuuluu räjähdyksen jälkeen, kuinka ihmiset ovat shokissa tapahtuneesta.

Tapahtumassa ei pienlentokoneen kuljettajan lisäksi loukkaantunut kuitenkaan kukaan muu.

Viranomaiset jatkavat onnettomuuteen johtaiden syiden selvittämistä.

Katso videolta pienlentokoneen traaginen räjähdys.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja