Mainos

Lentokentän lumikaaokselle ei näy loppua Istanbulissa – virkailijat jakoivat keksipaketteja

Lumentulon aiheuttama kaaos jatkui maanantaina Istanbulin lentokentällä, ja satoja lentoja peruttiin lumen ja sakean sumun takia. Jonot venyivät, kun rannalle jääneet matkustajat yrittivät selvittää jatkolentoja ja järjestää hotellimajoitusta. 

Istanbuliin oli jäänyt jumiin myös STT:n johdon assistentti Tarja Björkqvist, jonka paluulento Turkish Airlines -yhtiöllä peruuntui. Alun perin Björkqvistin oli tarkoitus palata kotiin jo lauantaina, mutta lento Sri Lankasta päätyi lumentulon takia Turkin Gaziantepiin lähelle Syyrian rajaa. Sieltä jatkunut matka katkesi Istanbuliin.

Björkqvist kertoi, että tiedonsaanti on ollut vaikeaa. Virallista tietoa ei juuri saa, vaan tietoa ja kuulopuheita saa lähinnä muilta matkustajilta. Tilanne on jatkunut samanlaisena jo koko viikonlopun.

– Näyttää siltä, että lähipäivinä täältä ei pääse pois sen paremmin suorilla kuin yhdistelmälennoilla. Täytyy kohta ruveta selvittämään vaihtoehtoisia matkustuskeinoja, Björkqvist totesi.

Rannalle jääneet matkustajat ovat Björkqvistin mukaan olleet enimmäkseen hyväntuulisia ja kärsivällisiä. Virkailijat ovat jaelleet jonottajille keksipaketteja.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.