Mainos

Lentäjien epäonni jätti 300 Thaimaan-matkaajaa lentokentälle Ruotsissa – "En ole ikinä kuullut, että näin voisi käydä"

Ruotsissa ihmetellään lentäjien aiheuttamaa ongelmaa, jonka seurauksena 300 ihmisen lomamatka Thaimaahan on viivästynyt reilusti. 

Lentäjät olivat avanneet ohjaamon ikkunan koneen ollessa vielä lentokentällä, mutta he eivät enää saaneet sitä suljettua. 

Asiasta kirjoittaa ruotsalaislehti Expressen. 

Lennon oli määrä lähteä kohti Thaimaata sunnuntaina kello 17.25. Kyytiin oli tulossa 300 ruotsalaista ja tanskalaista matkustajaa. Ikkunaongelman takia se ei kuitenkaan päässyt ilmaan.

– En ole koskaan kuullut, että tällaista olisi tapahtunut, kommentoi TUI:n viestintäpäällikkö Christian Greandjean Extrabladet-lehdelle. 

Koneen oli tarkoitus lähteä uudelle yritykselle tänään päivällä, mutta lähtö viivästyi tästäkin. Matkustajille tarjottiin voileipiä ja virvokkeita. 

Lennolla oli ollut jo muitakin mutkia matkassa ennen ikkunaepisodia. Koneen tankkaaminen oli kestänyt arvioitua kauemmin ja lentokentällä tapahtunut palohälytys oli myöhästyttänyt kentän toimintoja edelleen. Tämän vuoksi matkustamohenkilökunnan työaikarajoitteet tulivat ikkunaepisodin aikana vastaan, eikä kone päässyt enää ilmaan illalla. 

Lentokoneen ongelmat ovat aiheuttaneet samalla sen, että Thaimaassa olevat matkustajat joutuvat odottamaan paluulentoa ja kotimatkaa ainakin huomiseen. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.