Maisa Torppa murtuu kyyneliin kertoessaan erostaan Jari-Matti Latvalan kanssa: "Hän oli pettänyt mua tosi, tosi monien eri naisten kanssa"

1:15
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat viime syksynä.

Maisa Torppa kertoo seuraavassa Yökylässä-jaksossa erostaan Jari-Matti Latvalan kanssa. 

Rakastetun Yökylässä Maria Veitola -sarjan seuraavassa jaksossa Maisa Torppa kutsuu Maria Veitolan uuteen ja pullantuoksuiseen kotiinsa Nurmijärvelle. Torppa kertoo jaksossa julkisuuden varjopuolista ja millaista on kun ennakkoluulot pettävät. 

Hän myös puhuu parisuhteestaan ja erostaan rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa.

– Meillä oli tosi paljon hyvää. Enhän mä tietenkään olisi ollut muuten niin pitkään toisen ihmisen kanssa. Luulin, että kaikki oli hyvin. Luulin, että meillä oli oikeasti maailman paras parisuhde. Me oltiin tosi onnellisia.

Pariskunnan oli määrä avioitua viime uutena vuotena. Torppa sanoo jaksossa kuulleensa Latvalan pettäneen häntä.  

– Sain yhteisellä lomamatkalla tietää, että hän on pettänyt mua tosi, tosi monien eri naisten kanssa. En voinut uskoa sitä. Se ekaksi myönsi yhden, sitten se myönsi toisen, kolmannen. Sitten rupesin niitä itse selvittämään ja koko ajan tuli vaan lisää ja lisää, hän sanoo. 

– Tein kaikkieni sen ihmisen eteen. Ihan kaikkeni, mitä osasin. Valvoin sen kanssa yöt, kun preppasin sitä, coachasin ja annoin kaiken energian, että se sais toteuttaa omaa unelmaa.

Pariskunta erosi syksyllä 2019. Torppa asteli alttarille viime keväänä ystävänpäivänä rakkaansa it-Mikon kanssa. 

Yökylässä Maria Veitola -jaksot torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja