Raju väite uutuuskirjassa: Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa viikko kihlajaisten jälkeen – Latvalan sisko kertoo: "Maisa käyttäytyi kuin sinkkunainen"

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa seurustelivat reilut kolme vuotta.

Elämän erikoiskoe -kirja (Otava) avaa rallikuljettaja Jari-Matti Latvalan elämää niin ralliradoilla kuin siviilielämässä. Kirjan on kirjoittanut urheilutoimittaja Riikka Smolander-Slotte.

Uutuuskirjassa pureudutaan Latvalan ja hänen entisen naisystävänsä Maisa Torpan suhteeseen. Pariskunnan rakkaus roihahti vuonna 2016, mutta Latvala oli iskenyt silmänsä Torppaan jo vuosia aikaisemmin.

Kun seurustelua oli kulunut vuosi, Latvala kosi Torppaa Housujärven rannalla sijaitsevalla mökillään juhannuksena vuonna 2017.

Vaikeudet kuitenkin alkoivat kihlauksen jälkeen. Tapahtumien seurauksena koko Latvalan perhe jakautui kahtia.   

– Maisa petti Jari-Mattia festarireissulla Himoksella viikko kihlajaisten jälkeen. Jari-Matti oli tapahtuneesta allapäin, mutta ei osannut reagoida oikein millään lailla. Hän selitti minulle tilannetta pää painuksissa ja paniikki päällä. Hän hoki vain, kuinka tärkeää on saada Suomen MM-ralli hoidettua. Yritin sanoa Jari-Matille, ettei kukaan saa kohdella toista sillä tavalla, Latvalan ystävä Joonas Myllymäki kertoo kirjassa.

Myllymäen mukaan rallikuskin isä Jari Latvala pyysi häntä Jari-Matin parhaana ystävänä puhumaan miehelle järkeä suhteesta.

– Minun olisi pitänyt takoa asiat Jari-Matin päähän, sillä jälkeenpäin hän on myöntänyt, että saatoin olla oikeassa Maisan suhteen.

Latvalan isosisko Mari Latvala oli paikalla Himoksella.

– Olin mukana Himoksen reissulla, enkä voinut hyväksyä siellä tapahtuneita asioita. Maisa käyttäytyi kuin sinkkunainen. Yritin keskustella Maisan kanssa asiasta Vesa Keskisen 50-vuotisjuhlilla, mistä Maisa sai syyn väittää minun käyneen hänen päälleen. Jari-Matti antoi Maisalle anteeksi. ”Mä fiksaan, mä hoidan, mä korjaan.” Se oli Jari-Matin keino selvitä. Toivoin, että hän olisi joskus sanonut ei ja tajunnut, että kaikkea ei tarvitse niellä ja ymmärtää. Itseään pitää osata puolustaa, rallitähden isosisko Mari Latvala kertoo kirjassa.

Parisuhde ei koskaan palannut ennalleen kesän 2017 jälkeen. Latvala oli ahdistunut hänen siskonsa ja Torpan huonoista väleistä, sekä sitä edeltäneistä tapahtumista.

Latvala teki itsekin isoja virheitä ja petti Torppaa. Joku muu purkaisi ahdistuksensa alkoholiin, mutta se ei ollut Jari-Matin tapa.

– Sorruin yhden illan juttuihin, jotka satuttivat sekä Maisaa että minua itseäni. Pettäminen oli minun pakokeinoni stressaavasta tilanteesta. En ollut todellakaan ylpeä itsestäni, Latvala kertoo kirjassa.

Latvalan ja Torpan suhde päättyi vajaa vuosi sitten. Nykyään Torppa on naimisissa uuden miehensä Mikon kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja