Erikoishaastattelu: Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa tekivät eropäätöksen yhdessä – rallitähti tiesi Maisan uudesta suhteesta: "Se oli yllätys, että naimisiin meno tapahtui niin nopeasti"

16:17
Jari-Matti Latvala MTV Uutisten erikoishaastattelussa - puhuu avoimesti suhteestaan entiseen kihlattuunsa Maisa Torppaan.

Jari-Matti Latvala puhuu avoimesti MTV Uutisten haastattelussa erostaan.

Rallitähti Jari-Matti Latvalan elämäkerta Elämän erikoiskoe (Otava) ilmestyi tänään. Kirjan on kirjoittanut urheilutoimittaja Riikka Smolander-Slotte. Kirjassa pureudutaan urheilu-uran lisäksi myös siviilielämään.

Tänään medioissa otsikoihin on noussut Latvalan ja hänen entisen kihlattunsa Maisa Torpan parisuhde, jota käydään uutuuskirjassa läpi. Latvalan ja Torpan rakkaus roihahti vuonna 2016, kun rallitähti oli jo pidempään yrittänyt iskeä Torppaa. Rakastunut pariskunta kihlautui jo seuraavana vuonna.

Vuosi sitten suhde päättyi dramaattisesti eroon juuri ennen hääkutsujen lähettämistä. Ystävänpäivänä Torppa avioitui uuden miehensä, it-alalla työskentelevän Mikon kanssa.

Latvala myöntää MTV Uutisten haastattelussa, että he tekivät eropäätöksen yhdessä Torpan kanssa noin vuosi sitten.

– Tiesin, että Maisalla on uusi ihminen, jonka kanssa hän alkaa seurustelemaan. Se oli yllätys, että naimisiin meno tapahtui niin nopeasti. Henkilökohtaisesti en toivo muuta kuin kaikkea hyvää Maisalle ja hänen elämäänsä. Minä olen erittäin iloinen, jos hän on onnellinen. Se on elämässä tärkeintä, että ollaan onnellisia, Latvala kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Kirjassakin kerrotaan, että lähipiiri varoitteli aina Latvalaa uudesta suhteestaan.

– Maisa oli ollut todella paljon julkisuudessa. Ihmisillä on aina mielipiteet ja ihmiset kertoivat minulle mielipiteistään. Minun periaatteeni on ollut, että en välitä siitä, vaan haluan tietää, millainen ihminen on toisella puolella.

Latvala ja Torppa seurustelivat yhteensä reilut kolme vuotta.

– En kadu mitään, mitä olen tehnyt. Meillä oli parisuhteessa upeita ja vaikeita hetkiä.

– Pitää olla realisti ja myöntää rehellisesti, että kun minä ja Maisa menimme yhteen, niin onhan se tuonut minullekin lisää julkisuutta. Se ei ollut se, mitä olin halunnut ja pyrkinyt saamaan, vaan olen halunnut urheilu-uran myötä tulla tunnetuksi – en viihdepuolella.

Millainen on Latvalan deittielämä nyt? Katso video.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja