Mainos

Lento myöhästyi järjettömästä syystä – miehistön jäseniä passitettiin pois

Brittijulkkis twiittasi lennolla tapahtuneesta oudosta kuviosta.

EasyJetin lennolla EZY835 Lontoosta Belfastiin tapahtui kummia. Tai oikeastaan jo ennen lentoa. Lentokone ei nimittäin päässyt lähtemään ajallaan matkaansa riidan puhjettua työyhteisössä. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämäpä on ensimmäinen kerta. Minun easyJet-lentoni on palannut lähtöportille, koska matkustamohenkilökunnalla oli riita. Yksi henkilökunnan jäsen passitettiin ulos. Viivästynyt (lento)", twiittasi entinen tennispelaaja ja nykyinen tv-juontaja Dan Lobb.

Brittimies jatkoi twiittailua ja totesi, että on uskomatonta, että henkilökunnan erimielisyyden vuoksi koko lento viivästyi. Lobb myös totesi seuraajilleen, ettei henkilökunnan olisi tarvinnut kestää toisiaan kauaa. Lento Belfastiin olisi kestänyt vain tunnin.

Lobbin mukaan kapteeni kehotti matkustajia kärsivällisyyteen kuulutuksessaan. Matkustajille tarjottiin myös vettä ja koneen kuumemmassa takaosassa istuvia kehotettiin siirtymään lentokoneen viileämpään etuosaan.

Lobb ei voinut lakata ihmettelemästä tilannetta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on aika uskomatonta. Olemme kaikki työskennelleet ihmisten kanssa, joiden kanssa emme ole tulleet toimeen? Mutta tämä kina tarkoittaa, että tunnin lento viivästyy!!"

Lobb myös muistutti, että lentokoneessa istuskeli paljon lapsia ja jopa muutama vauva.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"EasyJetin kapteeni selittää, miksi lentomme on viivästynyt. Tämä on epätodellista. Kaksi miehistön jäsentä poistetaan lennolta."

Twitter-käyttäjät vaativat lisätietoja riidan syystä ja kävi ilmi, ettei kyseessä ollut mitään vakavaa. Lobb twiittasi, että kyse oli ilmeisesti vain vesipullojen avaamisesta tai muusta arkisesta asiasta.

Kone pääsi lopulta laskeutumaan 1,5 tuntia myöhässä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Laskeuduimme noin 90 minuuttia myöhässä. Kaikille uutisihmisille tiedoksi, kuva on vapaasti käytettävissä. Olosuhteisiin nähden kapteeni puhui meille todella hyvin!"

EasyJet vahvisti, että lento Lontoosta Belfastiin viivästyi miehistön suusanallisen riidan vuoksi.

Video: Jos tekee mieli riidellä... Hengitä.

0:49

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.