Lenita Airisto jakaa oivan liikeidean Yoko Onolle

Liikenaisena tunnettu Lenita Airisto paljasti MTV3.fi:lle, mitä hänen mielestään tällä hetkellä Suomessa vierailevan Yoko Onon kannattaisi tulevaisuudesta ryhtyä suunnittelemaan.

Tyylikäs Lenita Airisto fanittaa muusikkona ja taiteilijana tunnettua Yoko Onoa ja toivoo näkevänsä tähden Suomessa useammin. Lenita uskoo, että omintakeisten esiintymistensä ja ääntelynsä vuoksi Ono sopisi hyvin oululaislähtöisen Mieskuoro Huutajien vierailevaksi tähdeksi.

– Yoko Onon pitäisi käynnistää kiertue Huutajat-bändin kanssa. Hän sopisi siihen oikein hyvin, koska ei tarvitsisi tehdä muuta kuin huutaa. Huutohan on yleismaailmallista eikä sitä tarvitse kääntää muille kielille, kaunotar kertoo MTV3.fi:lle.

Airiston mielestä 80-vuotias Ono on täysi vastakohta artisteille, jotka ovat vain lyhyitä tähdenlentoja.

– Olen todella vaikuttunut siitä, että hän kerää vielä 80-vuotiaanakin huikeat määrät ihmisiä yhteen ympäri maailman, Lenita hehkuttaa.

Helsingin juhlaviikoilla nähtävä Ono tuli tunnetuksi Beatles-yhtyeen keulahahmon John Lennonin puolisona, mutta on sittemmin luonut uraa muun muassa muusikkona ja taitelijana.

(MTV3 – TANJA KORPELA)

Lue myös:

    Uusimmat