Mainos

Lenita Airisto hehkuttaa Tamia: Hyvännäköinen mies

Yrittäjä ja toimittaja Lenita Airisto pääsee ääneen Juhani Tammisesta kertovassa tuoreessa kirjassa. Airisto kehuu Tamia monin tavoin MTV3.fin haastattelussa.

Tiistaina ilmestyneessä Don Tami –My Story -kirjassa (Mistake Media) käydään läpi Juhani Tammisen uraa vuosikymmenien ajalta. Teoksessa ääneen pääsevät myös Tammisen ystävät, yhtenä heistä Lenita Airisto. Räiskyvät persoonat tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa 1990-luvulla Turussa Lenitan luennolla. Sittemmin parivaljakko on tehnyt yhteistyötä muun muassa yhteisillä luennoilla, hyväntekeväisyyskampanjoissa ja kirjaprojekteissa.

– Tami on esimerkki suomalaisesta miehestä parhaimmillaan. Tamilla on antaa paljon tsemppiä yrittäjille, hän ei ole luovuttaja. Ei Tamista välttämättä tarvitse mallia ottaa, mutta on hyvä nähdä, että tuollaisena suomalainen mies on aika hyvä. Tamilla on loistava irtiottokyky ja hän uskaltaa toteuttaa unelmansa, Airisto kuvailee.

Kirjassa Airisto puhuu Tamista otsikon ”Mies minun makuuni” alla. Teoksessa kuvaillaan, miten Tamin ”maailmanmiehen tyyli” oli tehnyt vaikutuksen Lenitaan. Airisto toteaakin Tamin olevan komea kaveri.

– Hän on oiva esimerkki siitä, mitä kaikkea mies voi saada aikaan. Hän inspiroi ja innoittaa ihmisiä, on näin esimerkkinä nuorille. Onhan Tami myös komea. Tami on hyvännäköinen, sen näkee, että hän pitää itsestään huolta eikä ryyppää ja tuhoa omaa kehoa. Hänellä on itsekuria ja valppautta ja hän tekee kaiken olemalla oma itsensä. Olen aina arvostanut häntä, mutta ihastunut on väärä termi. Voin kuitenkin sanoa, että on hel**tin hyvä, että Tamminen on olemassa.

Jääkiekon MM-kisoissa Tamminen on ihastuttanut värikkäällä Don Tami -tyylillään. Tyyli on nimetty kanadalaisen valmentaja-selostaja Don Cherryn mukaan. Airiston mielestä Don Tami -tyyli kulkee käsi kädessä Tammisen persoonan kanssa.

– Don Tamin tyyli ei ole mitenkään päälle liimattu, vain jatke hänen persoonaansa ja omaa tyyliään. Sillä Tami voi rohkaista monia miehiä. Ei ole häpeä olla komea, siitähän naiset tykkäävät, naiset rakastavat komeita miehiä.

Airisto kertoo käyneensä kirjan julkistamistilaisuudessa hyviä keskusteluja myös Tammisen vaimon Marin kanssa. Airisto onkin vaikuttunut siitä, miten Tami kohtelee naisia.

– Tami arvostaa naisia, sen aistii kun kuuntelee miten kauniisti hän puhuu vaimostaan. Ja miten kunnioittavasti hän puhuu tyttäristään. Tami ei ole pätkääkään sovinisti.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja