Lena Dunham haluaisi jatkoa Girls-hittisarjalleen – "Vanhempi ja viisaampi versio"

Voisiko Sinkkuelämää-sarjan paluu mahdollistaa myös muiden hittisarjojen jatko-osat?

Alunperin Sinkkuelämään inspiroimaa ja Lena Dunhamin käsikirjoittamaa ja tähdittämää Girls-sarjaa esitettiin televisiossa vuosina 2012-2017.

Kriitikoiden ylistämä ja fanien rakastama draamakomedia kertoi parikymppisten naisten elämästä, johon sisältyi usein häpeällisiä kommelluksia sekä ajoittain myös onnistumisen hetkiä.

Nykyisin 35-vuotias Dunham kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa olevansa valmis kirjoittamaan kuusi kautta kuvatulle sarjalle jatkoa.

"Tällä hetkellä kaikki haluaisivat vain nähdä Kylo Renin"

Dunhamin mukaan Sinkkuelämää-sarjan uusi tuleminen And Just Like That... -sarjan muodossa voisi mahdollistaa myös Girls-sarjan paluun.

– Oli niin suuri ilo nähdä nuo naiset takaisin yhdessä ja nähdä heidän omaksuvan keski-iän seksuaalisuutta. Minulle he ovat naisia, jotka eivät voi tehdä mitään väärin, Dunham toteaa.

Mutta Dunham itsekin pohtii, että aika ei ole vielä kypsä Girls-sarjan paluulle.

– Haluan sen tapahtuvan hetkellä, jolloin hahmojen elämä on todella muuttunut. Tällä hetkellä kaikki haluaisivat vain nähdä Kylo Renin, Dunham toteaa. 

Kylo Renilla Dunham viittaa näyttelijä Adam Driverin hahmoon Star Wars -elokuvissa. Ennen leffatähteyttään Driver esitti Adam Sackleria Girls-sarjassa.

HBO Maxin sisältöpäällikkö Casey Bloys kuitenkin torppaa sarjan uudelleen lämmittelyn Hollywood Reporterille.

– Niin ylpeitä kuin sarjasta olemmekin, ei ole mitään suunnitelmia tuoda Girls-sarjaa takaisin, Bloys toteaa.

Dunham on kuitenkin kuulemma käynyt epävirallisia keskusteluja suoratoistopalvelun kanssa vanhan jengin palaamisesta takaisin yhteen, jotte he voisivat luoda "vanhemman ja viisaamman version pohjimmiltaan hyvin milleniaalista sarjasta".

Lue myös:

    Uusimmat