Lemmikkiä kaipaava miesporukka halusi ulkoiluttaa naapurin koiraa – pyyntöön tuli yllätysvastaus: "Minun täytyy varoittaa..."

4:11
Lemmikille voi sattua kotona tapaturmia sesongista riippumatta. Joulu kuitenkin tuo mukanaan vaanivat jouluvaarat: "Pahimmillaan neurologisia oireita"

Jack ystävineen lähetti naapurin koiralle kaihoisan kirjeen. Pian postiluukusta kolahti vastaus koiralta!

Kun Jack McCrossan muutti Englannin Bristoliin, hän joutui hyväksymään vuokranantajansa vaatimuksen siitä, ettei asuntoon saa ottaa koiraa. Kolmen ystävänsä kanssa asuva Jack oli harmissaan: jokaisella kaveriporukan jäsenellä oli kasvaessaan ollut koira, kertoo Buzzfeed.

Pian Jack kuitenkin keksi ratkaisun koiranpuutostilaan. Hän ystävineen havaitsi pian muutettuaan, että naapurilla on suloinen musta koira.

"Aikuiselämä on tuskaa ilman koiraa"

Miesporukka päätti kirjoittaa naapurille kirjeen. Viestissä he lupasivat tarvittaessa viedä koiraa ulos lenkille tai leikkiä sen kanssa.

– Jos haluat tuoda sen piristämään päiväämme, olet enemmän kuin tervetullut. Jos haluat kävellä parvekkeemme ohi niin, että voimme nähdä koiran, ole kiltti, tee se, kirjeessä luki.

Nelikko kertoi, että kaipaa oman lemmikin läsnäoloa.

– Aikuiselämä on tuskaa ilman koiraa, miehet päättivät kirjeensä.

He allekirjoittivat viestinsä "pojat asunnosta 23" ja työnsivät sitten kirjeen naapurin postiluukusta.

Koira vastasi kirjeeseen

Pian "pojille" saapuikin vastaus: heidän postiluukustaan kolahti kirje, jossa oli suuri, musta tassunjälki!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Minusta on ihanaa tavata uusia ihmisiä ja olisi mahtavaa, jos voisimme olla kavereita, naapurin koira, Stevie Ticks, kirjoitti.

– Minun täytyy varoittaa teitä siitä, että ystävyyteni hinta on viisi pallonheittoa päivässä ja vatsarapsutuksia aina, kun niitä pyydän!

Kirjeen lopuksi Stevie lupasi "hengailla" poikien kanssa koska nämä vain tahtovatkaan. 

"Stevie oli ehdottomasti juuri niin energinen kuin miksi sitä kuvailtiin"

Koira oli saanut apua kirjeen kirjoittamiseen omistajaltaan Sarah Tolmanilta. Koiran toinen omistaja on Sarahin kumppani Chris. Jack jakoi kirjeet Twitterissä, missä Stevien vastaus saikin pian suursuosion.

Buzzfeedille Jack kertoi päässeensä kirjeen saamisen jälkeen tapaamaan Stevien ystäviensä kanssa. Stevie on 2-vuotias katukoira Kyprokselta.

– Stevie oli ehdottomasti juuri niin energinen kuin miksi sitä kuvailtiin. Saimme viedä sen kävelylle, eikä se lakannut juoksemasta, Jack sanoo.

Stevie. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Stevie käynyt jo naapureiden luona leikkimässä

Lenkin lisäksi Stevie kävi naapureiden luona leikkimässä. Koiran omistajan Sarahin mukaan koira viihtyi hienosti.

– Saatoimme seinien läpi kuulla sen rynnistävän ympäriinsä, ja sillä oli selvästi hauskaa. Kun he toivat Stevien kotiin, se vinkui ovella ja ikkunan ääressä tuntikausia, Sarah kuvailee.

Sarah oli otettu naapureidensa kirjeestä ja aikoo kutsua heidät myös luokseen illalliselle.

Kuuluisuus ei ole noussut Stevien päähän

Stevie ei ole nettikuuluisuudestaan järkyttynyt, vaikka sillä onkin yli 33 000 seuraajaa Instagramissa.

– Yritämme kertoa sille, miten moni ihminen sitä seuraa ja on kiinnostunut sen suhteesta uusiin poikaystäviin, mutta se vain antaa minulle tassua herkkujen toivossa, Sarah kuvailee.

Stevie tapasi ihailijansa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja