Mainos

"Lemmikin elämä ei saisi olla taloudellinen päätös" – pariskunnan koiran eläinlääkärilaskut jo yli 154 000 euroa

Lemmikkivakuutus on korvannut suurimman osan Jonesin noin 154 000 euron laskusta, mutta omistajien on silti pitänyt käyttää kymmeniä tuhansia omaa rahaansa.

Ranskanbulldoggi Jonesin omistajat todella tekevät kaikkensa lemmikkinsä eteen. Jones on elämänsä aikana käyttänyt eläinlääkärin palveluja jo 155 000 dollarin, noin 154 000 euron, edestä, kertoo New York Post.

Kate ja Ben Stern adoptoivat koiran vuonna 2013. Kate tunnustaa, että parista tuli koiran suhteen nopeasti "pakkomielteinen", ja naisen vanhemmatkin kutsuvat koiraa lapsenlapsekseen. Jones oli osallisena myös parin häissä, mutta sen elämän alkutaival ei sujunut helposti.

Kuusikuisena Jones alkoi oksentaa, ja se sairastui keuhkokuumeeseen. Hoito maksoi kymppitonnin, viiden päivän sairaalahoito yhteensä 50 000 dollaria. Sternit eivät epäröineet.

– Lemmikin elämä ei saisi olla taloudellinen päätös. Tuntui, kuin perheenjäsenemme olisi ollut teho-osastolla, Ben kommentoi.

– Säästömme ottivat suuren iskun, mutta oli sen arvoista pitää Jones luonamme. Se merkitsee meille kaikkea, Kate kuvaa.

Jonesin vaiva kroonistui, se tarvitsee päivittäin lääkitystä ja se on pitänyt leikata useita kertoja. Lemmikkivakuutus on korvannut suurimman osan laskusta, mutta omistajien on silti pitänyt käyttää kymmeniä tuhansia omaa rahaa.

– Se, että näkee hänen paranevan, on paras osuus, Kate sanoo.

Lähde: Nypost.com

***


1:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.