Leluvillitys sai uudet mittasuhteet – nukelle voi pian varata oman paikan lentokoneesta

Seuraavan kerran kun matkustat lentokoneella, varaudu siihen, että viereisellä penkillä saattaa istua ihmisen sijaan nukke.

Suureen suosioon noussut lelu on saanut jopa lentoyhtiöt pohtimaan omien sääntöjensä muuttamista. Kyse on trendikkäästä Luk Thep -nimisistä nukeista, joiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti etenkin Thaimaassa. 

Nämä aidolta näyttävät nuket ovat nousseet niin suureen suosioon, että thaimaalainen lentoyhtiö Smile Airways on alkanut tarjoamaan matkustajille mahdollisuutta varata näille nukeille omat istumapaikkansa lentokoneissa.

Nukkeja tulee kohdella kuin oikeita lapsia 

Luk Thep -nuken väitetään omaavan lapsen sielun ja tuovan omistajalleen onnea. Monet thaimaalaiset ovat ottaneet nämä väitteet todella vakavasti, ja kohtelevat nukkeja todella kuin oikeita lapsia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös lentoyhtiön henkilökuntaa kannustetaan kohtelemaan nukkeja aivan kuin ketä tahansa muitakin matkustajia. Heitä on ohjeistettu tarkistamaan nukeilta turvavyöt, sekä tarjoamaan heille virvokkeita. Ja aivan kuten oikeat lapsetkaan, myöskään nuket eivät saa istua varauloskäynnin kohdalla.

Nukkejen suosio on todennäköisesti lähtenyt liikkeelle sosiaalisen median myötä. Useat julkisuuden henkilöt ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa, kuinka myönteisesti nuket ovat vaikuttaneet heidän elämäänsä.

Nuket ovat 25–55 senttimetriä pitkiä ja maksavat keskimäärin sata euroa.

Lähde: Expressen 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja