Mainos

Lelukuvaston arvosteleminen blogissa herätti käsittämättömän raivon: ”Mitä erikoisempia haukkumanimiä”

Blogikirjoitus Anttilan lelukuvastosta on saanut aikaan raivokkaan vihapostiryöpyn, kertoo tamperelainen Emmi Nuorgam blogissaan.

Nuorgam arvosteli perjantaina blogissaan Anttilan lelukuvaston tarjoamia sukupuolirooleja. Anttila kauppasi tytöille prinsessamekkoja, nukkeja sekä ”muita hoivattavia” ja pojille toiminnallisia leluja ja autoja. Blogikirjoituksen jälkeen Anttila on muuttanut markkinointitekstejään ja pahoitellut niitä.

Nuorgam kirjoittaa blogissaan saaneensa perjantaisen kirjoituksensa johdosta lukemattoman määrän viestejä, joissa häntä haukutaan ”mitä erikoisemmilla haukkumanimillä”.

– Noissa kommenteissa, kirjoituksissa ja keskusteluavauksissa on paitsi arvosteltu minua ja mun tekemisiä, kohdistettu sitä arvostelua myös mun lapsiin, mieheen, perheeseen ja ystäviin. Facebookissa eräs mieshenkilö toivoi ystäväni tulevan raiskatuksi, jotta hänen mielipiteensä leluista muuttuisivat, hän kirjoittaa.

Solvauksia tuli tekstiviestein myös yöllä. Lisäksi Nuorgam kertoo sähköpostiosoitteensa päätyneen muutamalle sadalle roskapostilistalle, joiden yhdistävä tekijä on hänen nimekseen annettu ”Anttila-huora”.

Nuorgam mainitsee blogissaan muutaman esimerkin haukkumanimistä, joita hänestä on käytetty. Näitä ovat muun muassa huora, feministipelle, pedofiili, suvisämmä, paska, sekopäämamma, läski, idiootti, mielisairas ja saastainen lutka.

Nuorgam on sulkenut perjantaisen blogikirjoituksensa kommentoinnin ja kertoo syyksi sen, että häntä kehotettiin tekemään itsemurha ja hänen lastensa ulkonäköä arvosteltiin.

Niille, jotka yrittävät solvaamalla hiljentää hänet, Nuorgamilla on selkeä viesti:

– En minä suostu elämään sellaisessa yhteiskunnassa, jossa joudun väkivallan pelossa sensuroimaan omia mielipiteitäni. Hiljeneminen olisi voitto sille somen naisvihalle, joka nyt elää kukoistuskauttaan, hän kirjoittaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.