Leijonien vastustaja USA:lle karmea takaisku MM-välieräpäivänä: "Väistämättä pelaa Suomen pussiin"

Jääkiekon MM-kisojen välierissä Suomea vastaan lauantai-iltapäivänä pelaava Yhdysvallat on menettänyt jo alun perin kapeasta puolustuksestaan jälleen yhden pelaajan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Puolustaja Jaycob Megna on joutunut palaamaan Suomesta kotimaahan äkillisten perhesyiden takia. Yhdysvaltain jääkiekkoliitto vahvisti aiemmin medialähteisiin perustuneen tiedon tuntia ennen ottelua.

Tämä tarkoittaa USA:lle kovaa paikkaa, sillä joukkue pelasi jo alun perin vain viidellä puolustajalla. Aiemmissa otteluissa hyökkääjät Sam Lafferty ja Riley Barber ovat pelanneet satunnaisina puolustajina täydentämässä vajetta.

C Moren asiantuntija Sami Kapanen näkee uusimman menetyksen pahaksi Yhdysvaltojen kannalta.

– Kyllähän se väistämättä pelaa Suomen pussiin, Kapanen toteaa.

Seth Jones ja Nate Schmidt ovat tottuneet pelaamaan 25 minuuttia tai enemmän ilta toisen jälkeen, joten heille se ei ehkä ole niin iso haaste, mutta se, että pakit numero kolme ja neljä joutuvat pelaamaan todennäköisesti hyvin paljon enemmän kuin ovat yleensä pelanneet, ja heille voi alkaa väsyneenä alkaa tulla virhearviointeja.

Suomen ja USA:n ottelu käynnistyy kello 14.20.

Juttua täydennetty klo 13.32: USA:n jääkiekkoliitto vahvisti aiemmin NHL-toimittaja Chris Petersin uutisoiman tiedon Megnan kotiinpaluusta.

Alla olevalla videolla Petteri Sihvonen ja Jonne Virtanen ennakoivat Suomen ja USA:n kohtaamista.

Iskeekö USA MM-välierässä Leijonien heikkoon kohtaan? Jonne Virtanen varmana tulevasta: ”Jos ovat vähän muuta katsoneet kuin maisemia” 3:01
Iskeekö USA MM-välierässä Leijonien heikkoon kohtaan? Jonne Virtanen varmana tulevasta: ”Jos ovat vähän muuta katsoneet kuin maisemia”

Lue myös:

    Uusimmat