Leijonien kansanjuhlat mylläävät MTV3:n illan ohjelmiston uusiksi – Seitsemän uutiset esitetään poikkeuksellisesti kahdeksalta: "Haluamme näyttää kultajuhlat alusta loppuun kansalle"

MTV3:n illan Seitsemän uutiset esitetään tänään poikkeuksellisesti kello 20 Helsingissä järjestettävän Leijonien kansanjuhlan vuoksi. 

Illan aikataulu siirtyy myös muiden ohjelmien osalta.

Sää ja Tulosruutu siirtyvät yhdessä uutisten kanssa tuntia myöhemmäksi. Emmerdale ja Kauniit ja Rohkeat jäävät illan lähetyksestä pois juhlien vuoksi. Salatut Elämät esitetään poikkeuksellisesti kello 20.30.

MTV3 esittää Leijonien kansanjuhlan Kaisaniemenpuistosta suorana kanavallaan.

Kansanjuhlassa lavalle nousee kultaa voittanut Leijonajoukkue. Myös alle 20-vuotiaiden MM-kultaa voittaneita pelaajia ja naisten MM-kisoissa hopeaa taistelleita osallistuu tapahtumaan. Paikalla on myös eturivin artisteja. 

MTV Uutisten päätoimittaja Tomi Einonen sanoo, että myös MM-kisojen otteluiden aikaan Seitsemän ja Kymmenen uutisten lähetysajat joustivat. Uutiset esitettiin pelien erätauoilla. 

– Tämä ei ole kovin yleistä, mutta silloin tällöin lähetyksiä siirretään. On mahtava juttu, että Suomi on maailmanmestari ja haluamme näyttää kultajuhlat alusta loppuun kansalle. Uutiset kerrotaan sitten juhlien jälkeen kahdeksalta, tämä on sen arvoista, Einonen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat