Aika ja paikka varmistuivat: Leijonat järjestää kansanjuhlan, MTV3 näyttää suorana pääkanavallaan ja MTV Uutiset Livessä

Bratislavan ihme on totta, joten on kansanjuhlan aika. MTV ja Leijonat järjestävät valtaisan maailmanmestaruusjuhlan maanantai-iltana Helsingin Kaisaniemen puistossa alkaen kello 18.

MTV seuraa maailmanmestarien kotiinpaluuta hetki hetkeltä Bratislavan juhlahumusta lentokentälle, lentokoneeseen sekä puistoon, johon odotetaan kymmeniätuhansia ihmisiä paikalle.

Juhla järjestetään Kaisaniemen puistossa kello 18-20. MTV näyttää juhlan suorana lähetyksenä pääkanavallaan MTV3:lla, sekä myös CMorella, mtv-palvelussa sekä MTV Uutiset Livessä. Ohjelman juonnosta vastaa Teemu Niikko. Mukana ovat myös MM-lähetyksistä tutut asiantuntijat Karri Kivi ja Tero Lehterä.

Juhla-alueen pystytystöiden vuoksi alueelle ei turvallisuussyistä pääse paikalle ennen klo neljää iltapäivällä.

Leijonien kone Bratislavasta on kaksi tuntia myöhässä. Kone laskeutuu Helsinki-Vantaalle arviolta kello 16. Tämän hetken arvion mukaan Leijonia odotetaan kansanjuhlaan Kaisaniemeen arviolta kello 19–19.30.

Ennen MM-kultaa Bratislavassa voittaneita Leijonia lavalla nähdään muiden tällä kaudella MM-mitaleita voittaneiden joukkueiden (Nuoret Leijonat, Tyttöleijonat ja Naisleijonat) pelaajia ja joukkueiden jäseniä. Artistivieraista mukana juhlassa ovat mm. Paula Vesala, Samuli Edelmann, Teflon Brothers ja JVG.

Kauniit ja rohkeat jäävät pois, uutiset ja Salkkarit siirtyvät

Kansanjuhlan vuoksi MTV3-kanavan ohjelmisto muuttuu. Kauniit ja rohkeat sekä Emmerdale jäävät pois tämän illan ohjelmistosta ja jaksot esitetään huomenna. Seitsemän Uutiset, Sää ja Tulosruutu esitetään poikkeuksellisesti klo 20.00 alkaen ja Salatut Elämät klo 20.30.

Kansanjuhla esitetään MTV3:lla vielä koosteena kello 22.35.

Lue myös:

    Uusimmat