Etkö pääse paikalle Leijonien kansanjuhlaan? Ei hätää! Tarjolla myös suoraa lähetystä ja jättiscreeni Helsingin keskustassa

Leijonien kultajoukkue palaa koti-Suomeen tänään iltapäivällä ja joukkueen kunniaksi järjestetään Helsingin Kaisaniemessä kansanjuhlat. Juhlat nähdään suorana lähetyksenä MTV3- ja C More Sport 1 -kanavilla sekä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi. Lähetystä voi seurata suorana myös MTV Uutiset Livessä.

STT:n mukaan järjestäjä toivoo, että yleisö saapuu paikalle jalan tai julkisilla kulkuneuvoilla ja mahdollisimman lähellä tapahtuman alkua, koska Kaisaniemessä on vielä käynnissä edellisen tapahtuman purkutyöt. Alueelle ei pääse turvallisuussyiden vuoksi ennen kello 16:ta.

Kansanjuhlaa voi seurata myös jättiscreeniltä Rautatientorilta.

Juhlalavalla nähdään koko Leijonien MM-kultaa voittanut joukkue. Mukana on myös muita kevään Leijona-mitalisteja, kuten alle 20-vuotiaiden MM-kultaa voittaneita pelaajia ja naisten MM-kisoissa upeasti hopeaa taistelleita pelaajia. Eturivin suomalaisartistit viihdyttävät yleisöä paikan päällä ja tv-ruutujen ääressä. Lähetyksessä seurataan Leijonien matkaa juhlaan suorassa lähetyksessä ja tunnelmoidaan upean MM-turnauksen huippuhetkillä ja ottelun jälkeisillä kultajuhlilla.

Tv-lähetyksen juontaa Teemu Niikko, ja mukana ovat myös MM-lähetyksistä tutut asiantuntijat Karri Kivi ja Tero Lehterä.

Lue myös:

    Uusimmat