Leijonien iso onnistuja paljasti: Kaapo Kakon mielettömästä tempusta välitön palaute

Leijonat palasi MM-jäille kahden välipäivän jälkeen, kun torstaina vastaan asettui Tanska. 3-1-voitto-ottelussa valokeilassa olivat vahvasti erityisesti Kaapo Kakko ja Harri Pesonen.

Kaksikosta Kakko veivasi jälleen kerran mahtipontisen osuman, kun hän toi näyttävällä tavalla Leijonat tasoihin toisessa erässä.

Kakko jallitti Tanskan puolustuksen ja maalivahdin nakkikioskille, iskien vielä perään kiekon verkkoon.

Kakon ketjukaverin Pesosen mukaan temppu sai kylkeensä välittömän palautteen.

– Kyllä se huomioitiin (pukukopissa), Pesonen naurahti C Morelle.

– Jätkät antoivat posia! Pesonen totesi kehuihin liittyen.

– Kaveri malttoi hienosti. Veskari tuli vähän liikaa vastaan. Hän tuumasi itse vaihtoaitioissa, että on tainnut tehdä tällä kaudella samanlaisen. Aika helposti näköjään tulee nuo sillä kaverilla. Hienoa se on katsoa, kun tulee tuollaisia ei niin tavallisia ratkaisuja, Pesonen hehkutti.

Kaksikko teki yhteistyötä kolmannessa erässä, kun Pesonen ohjasi Kakon lähettämän kiekon sisään. Kyseinen 3-1-osuma jäi ottelun viimeiseksi.

Turnauksen toisen maalinsa iskenyt ja Leijonien isoihin onnistujiin kuulunut Pesonen saattoi kerrata ottelun tapahtumia leveän hymyn kera.

– Ensimmäisessä erässä oli jo hyvä meininki – ei vain saatu siinä maaleja. Toinen oli vaikea – tuli paljon jäähyjä, eikä päästy ihan niin jauhamaan peliä. Kolmannessa erässä päästiin taas, tuli ylivoimaa ja niin edelleen. Ei mitään, hyvä fiilis jäi matsista, Pesonen nyökytteli. 

Leijonat jatkaa pelejään heti perjantaina, kun iltaottelussa vastaan asettuu Iso-Britannia. Peli käynnistyy Suomen aikaan kello 21.15.

Juttua muutettu 17.5.2019 klo 12.22: Korjattu ingressiin lopputulos 3-1.

Lue myös:

    Uusimmat